Fotbal international

VIDEO. Încă o dezamăgire! Ponor, doar locul 7, iar Drăgulescu a terminat lîngă podium!

UPDATE, ora 22:24 / Cătălina Ponor a terminat doar pe locul şapte în finala de la bîrnă. Olandeza Sanne Wefers a realizat marea surpriză şi a obţinut medalia de aur. Ultima şansă a...
17.08.2016 | 00:06
VIDEO Inca o dezamagire Ponor doar locul 7 iar Dragulescu a terminat linga podium

UPDATE, ora 22:24 / Cătălina Ponor a terminat doar pe locul şapte în finala de la bîrnă. Olandeza Sanne Wefers a realizat marea surpriză şi a obţinut medalia de aur. Ultima şansă a României de a obţine o medalie la Rio 2016 va fi cu Andrei Muntean, marţi, în finala la paralele.

UPDATE, ora 21:46 / A început concursul la bîrnă pentru Ponor

14,00 este media pentru Cătălina Ponor, care a ratat şi ea şansa la medalie.

14,5 este nota primită de prima concurentă, Fan Yilin, din China.

13,4 este nota primită de Isabela Onyshko, din Canada.

14,733 este nota primită de Simon Biles, favorita la medalia de aur. Americanca apus mîna după ce s-a dezechilibrat şi a fost descalificată. Este, totuşi, pe primul loc.

15,466 a primit olandeza Sanne Wefers, noul lider.

UPDATE, ora 21:20 / Marian Drăgulescu a avut mare ghinion la sărituri şi a ratat medalia. A fost scos din medalii de rusul Denis Abliazin, cel care a sărit ultimul şi a luat bronzul. În plus, deşi a avut aceeaşi medie cu Shirai, medaliat cu bronz, Marian Drăgulescu a terminat pe patru, deoarece japonezul a avut note mai bune la execuţie. Ri Se Gwang, din Coreea de Nord, a luat aur.

Oleg Verniaiev termină cu media 15,312, este şi el sub Marian, mai rămîne un singur concurent.

15,137 pentru chilianul Gonzalez, Drăgulescu rămîne pe trei, cu doi sportivi rămaşi de sărit.

15,691 pentru nord-coreanul Ri Se Gwang, care este noul lider. Drăgulescu a căzut pe 3.

Marian Drăgulescu primeşte aceeaşi notă cu Shirai, 15,499, dar japonezul este în faţa sa datorită dificultăţii.

Kenzo Shirai este noul lider, cu o medie de 15,499

Igor Radilivov primeşte o medie de 15,133.

Nikita Nagîrîi, primul participant la sărituri, are medie 15,316.

UPDATE, 15 august, ora 19:10 / Marian Drăgulescu este programat al patrulea în finala la sărituri, iar Cătălina Ponor va concura a cincea la bîrnă. Primul este Drăgulescu, de la 20:54, pentru ca Ponor să îşi facă exerciţiul de la bîrnă.

VEZI AICI LIVE VIDEO DESFĂŞURAREA FINALELOR ÎN CARE PARTICIPĂ DRĂGULESCU ŞI PONOR

UPDATE 11:10/ Cătălina Ponor le-a scris prietenilor virtuali, pe un cont de socializare, că este fericită că s-a calificat în finala de la bîrnă.

“M-am calificat în finala olimpică la bîrnă, Dumnezeule, nu îmi vine să cred că se întîmplă cu adevărat! Am 29 de ani, am stat trei ani acasă, am revenit în gimnastică în aprilie 2015, după o operaţie la tendonul lui Ahile, care a necesitat cinci luni de recuperare, şi iată-mă aici, în faţa singurei şanse să obţin ceea ce îmi doresc”, a scris Ponor pe o reţea de socializare.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, 08.08, ora 09:00 / Cătălina Ponor a reuşit să se califice în finala de la bîrna. Gimnasta română a obţinut un punctaj de 14.900, în urma unui exerciţii foarte bun, în urma căruia s-a clasat pe locul cinci calificări. Luni, de la 21.40, sportiva noastră va încerca să cîştige a şasea medalie olimpică din carieră. De precizat că Ponor a ratat de puţin prezenţa în finala de la sol.

–––––––––––––––––

UPDATE, ora 22:20 / Judoka Andreea Chiţu a fost eliminată de la Rio! Românca a pierdut şi în recalificările pentru o medalie de bronz, fiind învinsă de brazilianca Erika Miranda cu doar cîteva secunde înainte de final, prin ippon, într-un moment în care avea un avantaj de 10-0 plus o penalizare.

UPDATE, ora 19:04 / Cătălina Ponor a reuşit o evoluţie excelentă la bîrnă, punctată cu 14,900, cel mai bun rezultat din concurs, calificîndu-se în finală de pe locul 1! VIDEO mai jos!

UPDATE, ora 18:40 / Andreea Chiţu a fost învinsă de Odette Gioffrida, scor 0-1, partidă în care italianca a luat un avantaj rapid şi s-a apărat apoi foarte exact. Ar fi putut fi prima medalie pentru România dacă s-ar fi impus Andreea Chiţu, care va participa, totuşi, în recalificări, de la ora 21:30.


 UPDATE, ora 17:42Andreea Chiţu a învins-o prin ippon pe Laura Gomez, din Spania, şi s-a calificat în sferturile de finală la judo, 52 de kilograme. Dacă se va impune şi în următoarea partidă, programată tot astăzi, contra italiencei Odette Giuffrida, Chiţu are asigurată medalia de bronz, care ar fi şi prima pentru delegaţia României.

UPDATE, ora 17:48 / Cătălina Ponor a obţinut o notă bună la sol, 14,200, în calificările la individual compus, şi este pe locul 3 în acest moment la acest aparat.


UPDATE / De la ora 17:30 intră în concurs Cătălina Ponor, în subdiviziunea 2 a calificărilor la individual compus!

LIVE VIDEO VEZI AICI JOCURILE OLIMPICE!

––––––––––

A fost o prima zi slabă pentru românii de la Rio. Fetele de la spadă au dezamăgit, la fel ca handbalistele noastre, care au pierdut cu Angola, scor 19-23. Ne-am mai revenit cu tenisul si cu gimnastica.

Marian Drăgulescu şi Andrei Munteanu s-au calificat în finalele de la sărituri, respectiv, la paralele. În vîrstă de 23 de ani, Munteanu a terminat pe locul opt calificările la aparatul ce-l stăpîneşte cel mai bine, reuşind o notă de 15,466.

Veteranul Marian Drăgulescu are şanse mari la o medalie în finala de la sărituri. Românul a avut a cincea notă a concursului – 15,283. În finala de la sol n-a reuşit să se califice, ocupînd locul 67 din 72!

Duminică va intra în competiţie şi ”portdrapelul” nostru, Cătălina Ponor. Gimnasta va disputa calificările pentru finala de la individual compus si pentru ultimul act al probei de bîrnă.