Fotbal international

România, cotă uriașă să învingă Anglia la EURO U21! Casele de pariuri nu ne dau nicio șansă

18.06.2019 | 22:39
Romania cota uriasa sa invinga Anglia la EURO U21 Casele de pariuri nu ne dau nicio sansa
România, cotă uriașă să învingă Anglia la EURO U21

România a debutat perfect la EURO U21, învingând cu 4-1 naționala Croației. În ciuda acestui succes răsunător, primul din istoria naționalei noastre la un European de tineret, casele de pariuri nu ne dau în continuare nicio șansă.

România, cotă uriașă să învingă Anglia la EURO U21!

Au apărut deja cotele pentru duelul de vineri, de la ora 19:30, dintre Anglia și România. Englezii au cota 1.42 să câștige acel joc, în vreme ce naționala României este cotată cu 8.00. Ce înseamnă asta? Dacă pariați 100 de lei pe succesul tricolorilor spre exemplu puteți încasa un profit net de 700 de lei. Remiza este cotată cu 4.60.

Datorită victoriei din meciul cu Croația, echipa lui Mirel Rădoi se poate mulțumi acum și cu un rezultat de egalitate. Totuși, dacă vrea să ajungă în semifinale, are nevoie de un nou succes. Ajung în careul de ași doar câștigătoarele de grupă și cea mai bună ocupantă a locului 2. Cu șase puncte vom fi aproape sigur în semifinale.

Anglia – România 1.42 – 4.60 – 8.00

Anglia are un lot impresionant și este una dintre favoritele la trofeu. Chiar și așa, la acest nivel de vârstă orice e posibil, dovadă că nici Anglia și nici Franța nu au mai cucerit trofeul european de tineret din anii 80.

Un alt avantaj important pe care băieții noștri îl au este pauza mai mare dintre meciuri. Dacă în prima rundă am jucat la 19:30, englezii au înfruntat Franța de la ora 22:00. România și-a făcut un joc ușor încă din primele 15 minute, când a marcat de două ori, astfel că tricolorii și-au permis să scadă ritmul partidei cu Croația în actul secund.

Datorită acelei reguli U21 din campionatul intern, România are o mulțime de jucători bine pregătiți fizic și tactic și pe banca de rezerve. Astfel, Florinel Coman, Darius Olaru sau Adrian Petre pot intra fără probleme din primul minut al meciului cu Anglia.