Fotbal intern

Grozav, entuziasmat să joace sub comanda lui Contra înainte de România – Kazahstan

Printre jucătorii convocaţi de selecţionerul Cosmin Contra pentru dubla cu Kazahstan şi Danemarca din preliminariile CM 2018 se află şi Gicu Grozav, mijlocaşul ofensiv al celor de la...
01.10.2017 | 15:47
Grozav entuziasmat sa joace sub comanda lui Contra inainte de Romania  Kazahstan
ADVERTISEMENT

Printre jucătorii convocaţi de selecţionerul Cosmin Contra pentru dubla cu Kazahstan şi Danemarca din preliminariile CM 2018 se află şi Gicu Grozav, mijlocaşul ofensiv al celor de la Karabukspor. Convocat pentru partidele România – Kazahstan şi Danemarca – România, Gicu Grozav este nerăbdător să lucreze iar cu Contra! Mijlocaşul de 27 de ani care a debutat la prima reprezentativă în 2012 va lucra din nou cu tehnicianul sub comanda căruia a dat cel mai bun randament. Gheorghe Grozav a debutat la Naţională pe vremea când avea 21 de ani. Atunci, Victor Piţurcă l-a considerat pe fotbalistul care evoluează în prezent pentru Karabukspor un mare plus pentru lotul Naţionalei.

Pregătit de Cosmin Contra în 33 de meciuri jucate la Petrolul, Grozav a reuşit să marcheze 13 goluri şi să ofere 3 pase decisive. În mandatul precedentului selecţioner, jucătorul lui Karabukspor a prins 3 meciuri, două amicale şi unul oficial. Fără gol sub comanda lui Christoph Daum, Grozav e fericit că la cârma naţionalei a ajuns un tehnician de naţionalitate română. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Grozav este nerăbdător să se pregătească de România – Kazahstan: “Abia aştept să începem antrenamentele împreună!”

“Am mai lucrat alături de Cosmin Contra, am făcut-o foarte bine şi sunt foarte bucuros. Abia aştept să începem antrenamentele împreună. Ne bucurăm că a fost numit un antrenor român. Noi românii suntem mai naţionalişti aşa, sperăm să fie mai bine ca până acum. Mereu spunem chestia asta şi, din păcate, nu sunt rezultate. Trebuie însă să fie optimişti şi încrezători. De abia aştept să ajung pe Ilie Oană. Ne-am simţit foarte bine acolo, am avut rezultate foarte bune şi cred că va fi primit foarte bine Cosmin Contra. Sperăm să facem două jocuri bune, nu mai avem presiune pentru că nu mai avem şanse de caliicare. Sperăm să jucăm bine şi să ieşim cu capul sus”, a declarat jucătorul celor de la Karabukspor la sosirea în ţară, înainte de România – Kazahstan.

Grozav speră să ajungă om de bază la Naţională în mandatul lui Contra, dar îi înţelege şi pe jucătorii care sunt supăraţi că nu au fost convocaţi, cum e cazul lui Torje sau Săpunaru:“De mine depinde să ajung cât mai des la echipa naţională. Ca să fiu chemat trebuie să joc la echipa de club şi să o fac foarte bine. În rest, mă bucur că sunt acum aici şi sper să avem rezultate bune. Mereu suntem supăraţi când nu suntem chemaţi, dar eu zic că toţi vor avea şansa să fie aici şi îi aştept cu drag” ,a completat Grozav.

ADVERTISEMENT

Partida România – Kazahstan, din grupa G a preliminariilor CM 2018 va avea loc joi, 5 octombrie, la Ploieşti, de la ora 21:45 şi va transmisă în format LIVE VIDEO şi TEXT pe FANATIK.RO.