Fotbal intern

România U21 – Bosnia U21 2-0! “Tricolorii”, la un pas de EURO 2019 după 20 de ani

Romania U21  Bosnia U21 20 Tricolorii la un pas de EURO 2019 dupa 20 de ani

România U21 – Bosnia U21 s-a terminat 2-0, în Grupa 8 din preliminariile EURO 2019 care va avea loc în San Marino şi Italia. „Tricolorii” au adunat 18 puncte din cele 8 meciuri jucate, la egalitate cu Bosnia-Herţegovina, dar românii au un meci în minus. Golurile naţionalei României au fost înscrise de Adrian Petre (min. 16) şi Ianis Hagi (min. 71).  Meciul s-a jucat pe arena din Ovidiu, care a fost sold-out.Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 90. Final! “Tricolorii” s-au bucurat la mijlocul terenului după ce au câştigat cu Bosnia Herţegovina U21.

Victorieeeeeeee România – https://goo.gl/wrUZGMEchipa lui Rădoi la un pas de Euro 2019 – https://goo.gl/wrUZGM

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 11. September 2018

Min. 76. Ianis Hagi trimite rămâne singur cu portarul, dar trimite balonul pe lângă careu.

Min. 71. GOL ROMÂNIA! Ianis Hagi a înscris un gol superb. Decarul naţionalei U21 a executat perfect o lovitură din corner, iar balonul a intrat direct în poartă.

Gooooooooooool. Ianis Hagi marchează direct din corner – https://goo.gl/CvwsC7 România aproape de calificare – https://goo.gl/CvwsC7

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 11. September 2018

Min. 47. Cicâldău a şutat puternic de la aproximativ 25 de metri şi a fost aproape de gol. Balonul a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 46. A început a doua repriză.

Min. 45. Pauză!

Min. 42. Memija încasează cartonaşul galben după un fault dur asupra lui Florinel Coman.

Min. 24. Rus şi Radu s-au ciocnit în timpul unui contraatac al Bonsiei, dar “tricolorii” au avut noroc. Balonul a trecut peste poartă.

Min. 16. GOL ROMÂNIA! Ianis Hagi centrează impecabil, iar Adrian Petre îl învinge pe Trkulja.

Bucuria jucătorilor naţionalei U21 în urma golului înscris de Adrian Petre

Min. 15. Cavar şi-a încercat norocul cu un şut de la mijlocul terenului, dar balonul a trecut peste poarta lui Radu.

*Mirel Rădoi le-a cerut oamenilor de pe banca tehnică a naţionalei României U21 să nu protesteze sau să dea vreo indicaţie în timpul meciului cu Bosnia Herţegovina.

UPDATE, ora 19.00. A început meciul.


UPDATE, ora 18.35. Jucătorii celor două echipe au ieşit la încălzire.

A mai rămas 30 de minute înainte de meci >>>> https://goo.gl/TpiaCrIanis Hagi, urmărit de un club puternic din UEFA Champions League >>> https://goo.gl/6TkWYz

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 11. September 2018


UPDATE, ora 18.30. Iată echipele de start pentru România U21 – Bosnia U21.


UPDATE, ora 17.50. Jucătorii echipei naţionale a României au ieşit să inspecteze gazonul.

România U21 – Bosnia-Herțegovina U21

Tricolorii U21 joacă meciul decisiv pentru EURO!România – Bosnia-Herțegovina, ora 19:00, stadion ViitorulLIVE BLOG ? bit.ly/2x44blE#LuptamImpreuna ??

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Dienstag, 11. September 2018


UPDATE, ora 17.40. Echipa de start a României U21:

Radu- Boboc, Paşcanu, Rus, F. Ştefan – Oaidă, Cicâldău -Man,  I. Hagi, Coman- Petre


UPDATE, ora 17.00. Florinel Coman s-a “pregătit” înaintea meciului România U21 – Bosnia U21 cu un energizant, dar fotbalistul FCSB-ului a fost luat la rost de Mirel Rădoi. “Câte bei? Vezi că astea îţi fac rău!“, iar răspunsul lui Florinel Coman a venit cu rapiditate. “Unul, mister, doar unul!”

Florinel Coman în timp ce savura energizantul cumpărat din incinta hotelului

UPDATE, ora 16.50. Naţionala României U21 a plecat spre stadionul “Viitorul” din Ovidiu.

Ultimele noutăţi înainte de meciul tricolorilor cu Bosnia >>> https://goo.gl/TpiaCrUnde poţi vedea meciul decisiv pentru calificare >>> https://goo.gl/o38FXx

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 11. September 2018


UPDATE, ora 16.40. Mirel Rădoi le-a dat ultimele indicaţii jucătorilor săi înaintea meciului cu Bosnia Herţegovina într-o sală a hotelului unde s-au cazat. După aceea, selecţionerul echipei naţionale a României şi-a chemat secunzii într-o altă încăpere pentru a pune la punct ultimele detalii.

Mirel Rădoi şi-a lăsat bagajul pe mâna unor membrii din staff-ul naţionalei U21. Selecţionerul “tricolorilor mici” s-a îmbrăcat elegant pentru meciul cu Bosnia Herţegovina U21.

UPDATE, ora 16.20. Jucătorii echipei naţionale a României se pregătesc să plece spre stadion pentru meciul cu Bosnia Herţegovina.


România U21 – Bosnia U21, meciul care poate duce naţionala de tineret la Europeanul U21 de anul viitor, este transmis de Pro X.  Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream România U21 – Bosnia U21, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

România U21 – Bosnia U21 Live Video pe Pro X

Tricolorii U21 sunt neînvinși în preliminariile EURO 2019 și ocupă poziția secundă, după Bosnia-Herțegovina, formație care are însă un meci în plus. Prezența la turneul final ar fi prima a naționalei U21 după cea din 1998. Doar prima clasată se califică direct la EURO. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a stabili încă două selecționate care merg la CE 2019.

România a reuşit vineri o victorie extrem de dramatică în faţa Portugaliei. Elevii lui Mirel Rădoi s-au impus cu 2-1, în deplasare, prin golurile lui Alex Cicâldău şi Andrei Ivan. Tricolorii au suferit enorm pentru această victorie, după ce au terminat meciul în nouă oameni în urma eliminărilor lui Ionuţ Nedelcearu şi Ivan. Mai mult, în prelungirile partidei portarul Ionuţ Radu a reuşit să apere o lovitură de pedeapsă, în minutul 99!

Echipele probabile România U21 – Bosnia U21. Probleme numeroase pentru Rădoi

Echipa naţională a României este neînfrântă în aceste preliminarii şi se află pe locul 2, cu 15 puncte în 7 meciuri jucate. Bosnia Herţegovina este pe primul loc, cu 18 puncte, dar şi cu un meci în plus disputat. Portugalia este pe 3, cu 13 puncte în 7 meciuri, Ţara Galilor are 10 puncte în 7 partide, în timp ce Elveţia (7 puncte) şi Liechtenstein (0 puncte) nu mai au nicio şansă la calificare.

Mirel Rădoi nu se va putea baza pe serviciile lui Ionuţ Nedelcearu şi Andrei Ivan. Cei doi fotbalişti vor lipsi după ce au fost eliminaţi în meciul disputat de naţionala României pe terenul reprezentativei Portugaliei U21, scor 2-1. Mai mult, selecţionerul naţionalei de tineret nu o să îl aibă în lot nici pe George Puşcaş, cel care mai are o etapă de suspendare după cartonaşul roşu încasat cu Ţara Galilor, scor 0-0. De asemenea, titular în meciul Portugalia U21 – România U21, scor 1-2, din preliminariile Campionatului European 2019, Dragoş Nedelcu, va fi suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Astfel, Mirel Rădoi s-a văzut nevoit să apeleze, pentru meciul cu Bosnia, la serviciile dinamoviştilor Robert Moldoveanu şi Ricardo Grigore.

Astfel, primul 11 al lui Rădoi ar putea să sune în felul următor:

România U21: I. Radu – Boboc, A. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan – Dulca, Cicâldău – Man, I. Hagi, Fl. Coman – Ad. Petre

De partea cealaltă, Bosnia s-a impus cu 3-0 pe teren propriu, în faţa Elveţiei. Ermedin Demirovic a reuşit o dublă iar Hamza Catakovic a înscris golul al treilea al ex-iugoslavilor.

Echipa probabilă a Bosniei ar putea fi următoarea:

Bosnia U21: Trkulja – Memlja, Mihojevic, Radeljic, Kadusic – Loncar, Cavar – Kuzmanovic, Gojak, Menalo – Demirovic

România U21 – Bosnia U21 – cote și ponturi la pariuri

România U21 și Bosnia-Herțegovina U21 s-au întâlnit de 5 ori până acum. Ambele echipe au câte două victorii. În meciul tur din această campanie de calificare, România U21 s-a impus cu 3-1 pe terenul rivalei, grație golurilor reușite de Pușcaș, Coman și Man, plus autogolul lui Nedelcu.

Astfel, România este văzută drept favorită în acest duel, cu o cotă de 1.80 la casele de pariuri, o remiză este cotată cu 3.40, în timp ce o victorie a Bosniei îţi poate aduce de 4 ori suma pariată.