ADVERTISEMENT
Life

Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară: “Am plâns de bucurie”

Autor: Magda Anghel | 15.02.2021 | 10:58
Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară:
Romică Țociu a devenit din nou bunic. Sursă foto: Facebook

Romică Țociu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, a devenit bunic pentru a doua oară. Cătălin, fiul său cel mare, este din nou tată, de data aceasta al unei superbe fetiţe.

ADVERTISEMENT

În familia actorului Romică Țociu este mare bucurie, după ce, azi dimineață, a venit pe lume prima nepoțică. Micuța a primit numele Sofia Ioana, este sănătoasă și, spre bucuria celebrului bunic, a moștenit multe trăsături din familia Țociu, după cum mărturisește actorul.

„Am deschis şampania încă de dimineaţă!”, a mărturisit emoţionat artistul.

ADVERTISEMENT

„Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. In dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana! Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! Îi mulţumim din suflet doamnei doctor Delia Grădinaru, care ne-a fost alături şi de această dată, dar şi moaşei, doamnei Gabriela, prietena soţiei mele! Le-am ştiut pe mâini bune şi asta a contat enorm pentru noi! De-abia le aşteptăm acasă!”, a mai completat artistul!

Nepoata lui Romică Țociu
Prima imagine cu nepoata lui Romică Țociu. Sursă foto: Facebook

Pe Romică Ţociu telespectatorii îl pot urmări în cadrul celui mai nou sezon al transforming show-ului de la Antena 1, Te cunosc de undeva!, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, unde face echipă cu buna sa prietenă Adriana Trandafir.

ADVERTISEMENT
Romică Țociu
Romică Țociu, din nou bunic. Sursa foto: Antena 1

Romică Țociu, diagnosticat cu COVID-19

La sfârșitul anului trecut, actorul Romică Țociu a fost diagnosticat cu COVID-19  în timpul filmărilor de la “Te cunosc de undeva”. Liviu Vârciu și cântăreața Raluka au fost, de asemenea conformați pozitiv, iar filmările pentru sezonul 16 al emisiunii ,,Te cunosc de undeva” au fost oprite pentru o perioadă. Mai mult, conform surselor FANATIK, cântăreața Raluka ar fi fost cea care a adus virusul pe platourile de filmare, artista fiind prima care a prezentat simptome specifice coronavirusului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!