Fotbal international

Scrisoarea emoţionantă a lui Ronaldinho! “Am construit această poveste împreună!”

Ronaldinho şi-a anunţat retragerea din fotbal. Fostul internaţional brazilian le-a transmis o scrisoare emoţionantă fanilor săi.
19.01.2018 | 11:42
Scrisoarea emotionanta a lui Ronaldinho Am construit aceasta poveste impreuna
ADVERTISEMENT

La doi ani după ce s-a despărţit de Fluminense, Ronaldinho a decis să se retragă din fotbal. Decizia a fost anunţată de fratele acestuia, Roberto Asis, care i-a fost şi impresar – VEZI DETALII AICI. La câteva zile distanţă de la anunţ, fostul star al celor de la FC Barcelona le-a scris transmis un mesaj fanilor săi.

Mulţumesc, Dumnezeule, pentru viaţa pe care mi-ai dat-o, pentru familie, prieteni şi întreaga mea carieră! După aproape trei decenii dedicate fotbalului, îmi iau adio de la cel mai mare vis al meu, vis devenit realitate! Am făcut ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la nivel profesional timp de 20 de ani, iar 10 ani m-am pregătit pentru asta. Am trăit intens acest vis de copil în fiecare moment, în fiecare călătorie, victorie, înfrângere, imn naţional, drum pe tunel, vestiar, intrarea în teren, în ghetele de fotbal pe care le-am folosit, mingile bune şi mai puţin bune, trofeele pe care le-am câştigat, vedetele alături de care am jucat, de cei pe care i-am admirat! Oricum, totul a fost uimitor! Tatăl meu şi familia mea m-au ajutat foarte mult să ajung aici, a fost un efort de echipă. Am ajuns la sfârşitul primei etape cu o poveste frumoasă de spus.

ADVERTISEMENT

Mă cunoaşteţi şi ştiţi bine că sunt timid şi nu am obiceiul să vorbesc mult, dar trebuie să mulţumesc din inimă, dintr-un suflet curat, pentru că am făcut ceea ce mi-a plăcut. Nu am reuşit fără ajutorul tuturor antrenorilor, cluburi de fotbal, oficiali, şoferi, staff, arbitrii şi jurnalişti. Vă mulţumesc, am construit această poveste împreună, fără voi nimic nu ar fi fost posibil. În cele din urmă, totul a fost incredibil. Vă îmbrăţişez pe toţi, sunt foarte fericit pentru că am reuşit să fac din acest sport viaţa mea”, a fost mesajul lui Ronaldinho.

Ronaldino a primit mesaje de la doi dintre foştii săi colegi de la echipa naţională, Neymar şi Thiago Silva – VEZI DETALII AICI. Brazilianul a jucat de-a lungul timpului pentru Gremio, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro şi Fluminense.

ADVERTISEMENT