Fotbal international

Video! A mai apus o eră! Ronaldinho s-a retras din fotbal. Meciuri de lux anunţate

Ronaldinho a spus adio fotbalului. Decizia fostului fotbalist al celor de la FC Barcelona a fost anunţată de fratele acestuia.
17.01.2018 | 08:51
Video A mai apus o era Ronaldinho sa retras din fotbal Meciuri de lux anuntate
ADVERTISEMENT

La doi ani după ce şi-a reziliat contractul cu Fluminense, Ronaldinho a decis să se retragă oficial din fotbal. Fratele acestuia, care îi este şi impresar, a făcut anunţul pentru presa din Brazilia, acesta precizând şi care este planul fostului brazilian pentru perioada următoare.

S-a oprit! S-a terminat! Vrem sa organizam un eveniment fastuos dupa Cupa Mondiala din Rusia. Vrem sa organizam meciuri de retragere in Brazilia, Europa si Asia”, a declarat fratele lui Ronaldinho pentru O Globo.

ADVERTISEMENT

Ronaldinho s-a duelat cu Rapid şi FC Naţional

Ronaldinho a jucat de-a lungul carierei pentru Gremio, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro şi Fluminense. Atacantul de 37 de ani a bifat 97 de meciuri pentru echipa naţională a Braziliei în perioada 1999-2013, timp în care a marcat 33 de goluri.

Brazilianul a câştigat Balonul de Aur în 2005, iar în palmares mai are, printre altele, Liga Campionilor cu Barcelona şi Campionatul Mondial cu Brazilia. În perioada petrecută la PSG, Ronaldinho le-a întâlnit pe Rapid Bucureşti şi FC Naţional în Cupa UEFA.

ADVERTISEMENT

Tags: