Fotbal international

Ronaldo a venit la conferința de presă cu un ceas de 2 milioane de euro la mână. Foto

23.10.2018 | 11:46
Ronaldo a venit la conferinta de presa cu un ceas de 2 milioane de euro la mana Foto

Cristiano Ronaldo le-a luat tuturor ochii la conferința de presă organizată înainte de partida Manchester United – Juventus Torino, din runda cu numărul 3 UEFA Champions League. Starul portughez a purtat la mână un ceas care valorează 2 milioane de euro. Acesta nu a fost singurul accesoriu de lux purtat de Ronaldo. Pe deget a avut un inel de 100 de mii de euro.

“E emoţionant să mă întorc la Manchester. Aici am făcut istorie şi am câştigat totul. Îmi amintesc de publicul fantastic şi de o persoană care m-a ajutat mult, Alex Fergison. Îl îmbrăţişez. Dacă voi marca, nu voi sărbători”, a declarat, între altele, Cristiano Ronaldo la conferința de presă. Lusitanul se întoarce pe Old Trafford, unde va juca pentru Juventus Torino împotriva lui Manchester United, echipă de la care s-a transferat în anul 2009 la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo are ceas de 2 milioane de euro și inel de 100 de mii

Ronaldo le-a luat ochii jurnaliștilor prezenți la conferința de presă. A purtat la mână un ceas încrustat cu 424 de diamante albe, a cărui valoare se ridică la peste 2 milioane de euro, iar acesta nu a fost singurul accesoriu de lux pe care l-a purtat. Pe deget a avut un inel cu diamante de 15 carate, cu o valoare de 100 de mii de euro. Cristiano Ronaldo are la Juventus Torino un salariu de 30 de milioane de euro pe sezon.

Cristiano Ronaldo are un salariu de 30 de milioane de euro pe sezon
Cristiano Ronaldo are un salariu de 30 de milioane de euro pe sezon

Portughezul a fost așteptat de sute de fani pe aeroportul din Manchester. Aceștia i-au scandat numele minute în șir, iar Ronaldo a avut nevoie să fie escortat de polițiști pentru a trece de mulțimea euforică. Atacantul lui Juventus a mai spus la conferința de presă că avocații săi se ocupă ca adevărul să iasă la iveală în cazul acuzațiilor de viol pe care i le aduce o femeie din Statele Unite ale Americii. Avocaţii mei sunt siguri că totul se va afla. Cel mai important lucru este să continui să joc fotbal şi să mă bucur de viaţă”, a spus Ronaldo.