Ronaldo a ajuns piesă de muzeu

Portughezul Cristiano Ronaldo a intrat în figura personajelor emblematice ale Muzeului de Ceară din Madrid. Evenimentul a avut loc în acest weekend şi o mulţime de lume a ţinut să fie prezentă...
08.12.2013 | 12:54
Ronaldo a ajuns piesa de muzeu

Portughezul Cristiano Ronaldo a intrat în figura personajelor emblematice ale Muzeului de Ceară din Madrid. Evenimentul a avut loc în acest weekend şi o mulţime de lume a ţinut să fie prezentă la momentul dezvelirii statuii celui mai bun jucător de la Real Madrid. Evident, Ronaldo a fost prezent, el declarînd că această statuie reprezintă o mare onoare şi o plăcere extraordinară, pentru că în Muzeul de Ceară de la Madrid există copiile unor mari personalităţi din toate domeniile vieţii politice, istorice şi culturale şi a figura în această companie este extraordinar. Totodată, CR7 s-a arătat entuziasmat de calitatea artistică a lucrării, care îl înfăţişează în mărime naturală, cu o expresivitate extraordinară, încît foarte mulţi dintre cei prezenţi au spus că dacă nu ar fi ştiut că au în faţă un Ronaldo din ceară ar fi putut crede că este chiar jucătorul lui Real. Lucrările la această statuie au început în luna mai, cînd Ronaldo a fost invitat să pozeze pentru cei doi artişti care au primit misiunea de a-l realiza din ceară pe tizul fotbalistului.

Zinedine Zidane, Andres Iniesta şi David Villa au deja locul lor

Muzeul de ceară din Madrid, o replică mult mai actuală a celebrului muzeu de la Londra Madame Tussauds, a fost înfiinţat în 1972 şi cuprinde mai multe săli, în funcţie de tematică. Aici poţi vedea toate în mărime naturală copii ale împăratului Traian, reginei Cleopatra, Cristofor Columb, Albert Einstein, actori de la Hollywood, în frunte cu George Clooney, dar şi alţi fotbalişti, precum Zinedine Zidane (foto), Andres Iniesta sau David Villa (foto), ultimii doi importalizaţi, evident, după ce au devenit campioni mondiali şi dubli europeni.

segovia ziua 8 117segovia ziua 8 118

 

Ronaldo are statuie din ceară şi la Londra

Muzeul din ceară de la Madrid nu este singurul din Europa unde starul portughez poate fi admirat de vizitatori. Numărul şapte al Realului a ajuns, înainte de inaugurarea lucrării din capitala Spaniei, pe malurile Tamisei, la Londra, la celebrul muzeu al figurilor de ceară, cel mai important din domeniu din lume, Madame Tussauds (foto).

Iar în ceea ce-l priveşte, pe 15 decembrie Cristiano are de gînd să le facă marea bucurie concetăţenilor săi din Funchal, insula Madeira, urmînd a inaugura un muzeu care va oferi tuturor vizitatorilor tot ceea ce este necesar să se ştie despre viaţa şi cariera vedetei lusitane, la loc de cinste urmînd a trona majritatea trofeelor cîştigate de CR7.

ronaldo-wax-figure-2