Fotbal international

Ronaldo brazilianul este invidios pe Cristiano Ronaldo: “Dacă m-aş fi antrenat şi eu aşa…”

07.12.2018 | 19:11
Ronaldo brazilianul este invidios pe Cristiano Ronaldo Daca mas fi antrenat si eu asa
Ronaldo brazilianul este invidios Cristiano Ronaldo:"Dacă m-aş fi antrenat şi eu aşa"!
ADVERTISEMENT

Brazilianul Ronaldo a vorbit despre asemănările și diferențele dintre el și Cristiano Ronaldo. Brazilianul a recunoscut că nu e ușor să ajungi la 33 de ani și să joci la un asemenea nivel cum o face portughezul. “Eu mă antrenam pentru că aşa trebuia, aveam nevoie. Cristiano Ronaldo se antrenează pentru că iubeşte să facă asta. Dacă m-aş fi antrenat şi eu aşa cum o face el…”, a spus brazilianul într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Ronaldo a fost considerat un adevărat fenomen în fotbalul mondial. Brazilianul încă mai este considerat de specialiști ca fiind cel mai mare număr “9” din toate timpurile. Problemele lui Ronaldo au început odată cu prima accidentare serioasă, care a venit chiar în perioada când juca la Inter Milano. Desele accidentări l-au forțat pe Ronaldo să se retragă din națională la 34 de ani, chiar într-o partidă cu România.

ADVERTISEMENT

Ronaldo despre Cristiano Ronaldo: “Eu mă antrenam pentru că era nevoie, el o face de plăcere!”

Chiar dacă e puțin invidios că acum când cine spune Ronaldo, se gândește imediat la portughez și nu la el, brazilianul e convins că atacantul lui Juventus a muncit pentru a atinge asemnea performanțe. “Trebuie să-i dăm lui Cristiano, ce e al lui Cristiano! Dacă la 33 de ani a ajuns să aibă forma această, aici nu mai e vorba de noroc, e vorba numai de muncă. Eu mă pregătem fizic pentru că era nevoie, el o face de plăcere!”, a spus brazilianul Ronaldo în interviul dat celor de la Gazzetta dello sport.

Chiar dacă a bătut record după record, Cristiano Ronaldo nu îl poate bate pe brazilian la numărul de titluri mondiale. “Il Fenomeno” are două titluri de campion mondial, în 1994 și 2002, în timp ce Cristiano Ronaldo nu a ridicat niciodată deasupra capului acest trofeu. Juventus – Inter, Derby d’Italia, este vineri, ora 21:30 și poate fi urmărită LIVE VIDEO pe FANATIK.

ADVERTISEMENT