Fotbal international

Imagini înfiorătoare cu Ronaldo, plin de sânge în vestiarul Realului!

Cristiano Ronaldo a ieşit plin de sânge de pe teren la finalul meciului Real Madrid - Deportivo La Coruna 7-1.
22.01.2018 | 19:54

Cristiano Ronaldo a fost lovit cu gheata în faţă de Fabian Schar în momentul în care a marcat al doilea gol al său în meciul contra echipei lui Florin Andone. Starul portughez a plecat imediat la vestiare pentru a primi îngrijiri medicale, iar pe drum i-a cerut doctorului telefonul mobil pentru a vedea cât de gravă este accidentarea.

Luni, madrilenii au publicat mai multe imagini din vestiarul formaţiei antrenate de Zinedine Zidane. Cristiano Ronaldo a avut nevoie de mai multe puncte de sutură pentru a închide rana care era destul de adâncă. Starul portughez avea o tăietură deasupra ochiului ochiului stâng. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Ronaldo s-a antrenat doar în sală

Oficialii celor de la Real Madrid nu au precizat căt de gravă este accidentarea pe care a suferit-o Cristiano Ronaldo. Fotbalistul de 32 de ani s-a prezentat la antrenamente luni, acesta fiind fotografiat având ochiul stâng negru. Conform presei din Spania, portughezul s-a pregătit separat, în sală.

Cristiano Ronaldo a marcat şase goluri în cele 15 meciuri pe care le-a jucat în tricoul celor de la Real Madrid în acest sezon din La Liga. Portughezul s-a simţit mult mai bine în Liga Campionilor, unde a înscris nouă goluri în şase meciuri. 

Tags: