Fotbal international

VIDEO. Mesaj emoţionant al lui Ronaldo pentru Messi: “Nu s-a terminat!”

Cristiano Ronaldo a câştigat premiul de cel mai bun fotbalist al anului la gala FIFA "The Best 2017". Portughezul a repetat astfel performanţa de anul trecut, când a cucerit aceeaşi distincţie,...
24.10.2017 | 10:18
VIDEO Mesaj emotionant al lui Ronaldo pentru Messi Nu sa terminat

Cristiano Ronaldo a câştigat premiul de cel mai bun fotbalist al anului la gala FIFA “The Best 2017”. Portughezul a repetat astfel performanţa de anul trecut, când a cucerit aceeaşi distincţie, tot în faţa marelui său rival de la FC Barcelona, Lionel Messi. Starul portughez a oferit un discurs impresionant după ce a primit premiul din mâinile lui Gianni Infantino, preşedintele FIFA.

Cristiano Ronaldo le-a mulţumit colegilor săi de la Real Madrid, dar şi celor de la echipa naţională a Portugaliei. Vedeta madrilenilor a declarat că obiectivul său este acela de a câştiga premii colective, dar şi individuale. De asemenea, fotbalistul de 32 de ani le-a dedicat premiul şi familiei, care i-a fost alături la gala de la Londra. “Vreau să le mulţumesc în primul rând colegilor de la Real Madrid, dar şi celor de la naţionala Portugaliei. A fost un an extraordinar. Sunt 11 ani de când câştig premii pentru talentul, munca depusă şi dedicarea de care dau dovadă. Obiectivul meu este să câştig atât trofee colective, cât şi individuale. Acest premiu este şi pentru voi, familia mea care este prezentă aici. Pentru fraţii mei, prietenii mei, fiului meu şi logodnicei mei. De asemenea dedic acest premiu gemenilor mei şi fetiţei care se va naşte într-o lună”, a declarat Cristiano Ronaldo. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ronaldo, interviu pentru FIFA

La finalul ceremoniei, Cristiano Ronaldo a oferit un scurt interviu pentru canalul oficial de youtube al Federaţiei Internaţionale de Fotbal. Printre întrebări, starul portughez a fost chestionat şi pe marginea rivalităţi pe care o are cu Lionel Messi. Internaţionalul portughez a declarat că nu este într-o competiţie cu starul catalanilor şi că era celor doi este departe de a se termina, chiar dacă amândoi fotbaliştii au trecut de 30 de ani.

“Eu nu concurez cu Lionel Messi, concurez pentru a fi cel mai bun şi pentru a câştiga titluri şi premii. Totuşi spun că era Messi-Cristiano nu s-a terminat, amândoi mai avem multe de spus în fotbalul mondial”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru fifa.com.