Incredibil, dar adevărat! Ce echipe i-au refuzat pe Ronaldo şi Messi

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
12/02/2018, 19:21
Incredibil, dar adevărat! Ce echipe i-au refuzat pe Ronaldo şi Messi

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi puteau să aibă o altă traiectorie în carieră dacă ar fi ajuns în Serie A la începutul anilor 2000. Gazzetta dello sport a făcut o analiză a transferurilor ratate de cluburile din Italia, iar cele două staruri au fost cap de afiş.

În vara anului 2003, Parma l-a vândut pe Adrian Mutu la Chelsea şi conducătorii clubului căutau un jucător care să-l înlocuiască pe internaţionalul român. Italienii s-au orientat spre Cristiano Ronaldo, însă negocierile nu s-au concretizat şi portughezul a ajuns la Manchester United.

Messi putea ajunge mai devreme în Serie A decât Ronaldo

Lionel Messi a fost, la rândul său, aproape de a ajunge în Serie A. Starul celor de la Barcelona era dorit de Como în 2002, pe când avea doar 15 ani. Argentinianul se afla la academia catalanilor şi a ajuns în probe la micuţa echipă, însă transferul a picat, cu toate că suma era una modestă, aproape 35.000 de euro.

L-am avut pe Lionel Messi în probe timp de două săptămâni. Avea 15 ani, era un băiat talentat, pe care eu îl urmăream de ceva timp. Din cauza unor circumstanţe, transferul nu s-a mai realizat”, a povestit Enrico Preziosi, fostul preşedinte al celor de la Como.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.