Fotbal intern

Rotaru vrea să transfere la CSU un jucător tatuat cu stema lui FCU!

08.06.2018 | 10:18
Rotaru vrea să transfere la CSU un jucător tatuat cu stema lui FCU

Rotaru vrea să transfere la CSU un jucător tatuat cu stema lui FCU. Patronul clubului din Bănie vrea să îşi întărească echipa cu un fotbalist român care a jucat în sezonul trecut în Serie A.

Mihai Rotaru a câştigat cu CS U Craiova trofeul Cupei României, iar în sezonul următor patronul clubului din Bănie vrea să îşi întărească echipa pentru a putea să se bată cu FCSB şi CFR Cluj la câştigarea campionatului. După ce i-a ieşit cu repatrierea lui Alex Mitriţă de la Pescara, FANATIK.RO a aflat finanţatorul formaţiei oltenilor din Liga 1 Betano vrea să dea lovitura şi prin aducerea internaţionalului Adrian Stoian, cel care a retrogradat cu Crotone.

Rotaru vrea să transfere la CSU un jucător tatuat cu stema lui FCU!

Însă este de urmărit dacă afacerea respectivă o să se concretizeze ţinând cont că Adrian Stoian şi-a manifestat în trecut de nenumărate ori simpatia şi susţinerea pentru FC Universitatea Craiova. Mai mult, mijlocaşul care în sezonul trecut a retrogradat cu Crotone chiar şi-a tatuat stema echipei lui Adrian Mititelu. VEZI IMAGINI ÎN GALERIE FOTO

În urmă cu un an Adrian Stoian a declarat că îşi doreşte  să joace într-o zi în Liga 1 Betano pentru FC Universitatea Craiova în cazul în care echipa lui Mititelu o să revină în fotbal. “Dacă stau să mă gândesc, aş vrea să joc în Liga 1, iar dorinţa cea mare ar fi să fiu jucătorul Universităţii Craiova. Nu mă refer la actuala echipă din Liga 1, CSU, aş vrea să joc la Universitatea adevărată şi sper ca Mititelu, sau cine se ocupă de echipa Craiovei, să rezolve cât mai repede şi să încerce să readucă Universitatea, chiar şi în ligile inferioare. Am văzut exemplul echipei Petrolul, care a reînceput de jos. Mi se pare o idee bună, mai ales că e păcat de suporterii care îşi iubesc atât de mult echipele, Craiova şi Petrolul. Acum vreo doi ani mi-am făcut şi un tatuaj cu FC Universitatea Craiova”, a spus Stoian.

Astfel, ţinând cont de aceste declaraţii, dar şi de informaţiile care au apărut în legătură cu intenţia lui Mihai Rotaru pentru transferul lui Adrian Stoian la CSU Craiova, FANATIK.RO a aflat că suporterii lui FCU din Liga 4 au înnebunit de furie şi i-au trimis foarte multe mesaje lui Stoian pentru a afla dacă se află cu adevărat în negocieri cu echipa lui Mihai Rotaru.

Tags: