News

Mr Bean, tată la 62 de ani! Cum arată soţia cu 29 de ani mai tânără a actorului Rowan Atkinson

Actorul de comedie Rowan Atkinson, tată la 62 de ani! Soţia sa, mult mai tânără! Actorul care dă viaţă personajului Mr Bean mai are doi copii.
24.11.2017 | 11:33

Mr Bean va deveni tată, din nou, la vârsta de 62 de ani! Actorul britanic Rowan Atkinson, interpretul cunoscutului personaj Mr. Bean, a anunţat că aşteaptă cel de-al treilea copil alături de noua sa soţie, Louise Ford, cu 29 de ani mai tânără decât el, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Noua soţie a celui care dă viaţă lui Mr. Bean este Louise Ford, actriţa care o interpretează pe Kate Middleton în serialul The Windsors , o parodie a familiei regale britanice. Relaţia dintre cei doi a început în 2012 în timpul unei piese de teatru în care jucau amândoi. Pe vremea aceea, Rowan era căsătorit cu soţia sa de-o viaţă, Sunestra Sastry. Însă la 24 de ani după ce a spus “da”, actorul de comedie a decis să înceapă o nouă viaţă alături de noua sa iubită, cu 29 de ani mai tânără ca el.

ADVERTISEMENT

Rowan Atkinson mai are doi copii!

Duminica trecută actriţa a fost fotografiată în timp ce făcea cumpărături într-un cartier din nordul Londrei unde locuieşte. Burtica sa proeminentă arată că bebeluşul nu se va lăsa prea mult aşteptat. Rowan Atkinson are deja doi copii: Ben, un tânăr militar de 23 de ani, şi Lily, o balerină de burlesque de 21 de ani. Ambii s-au născut din căsătoria cu prima lui soţie, la care au participat şi ducii de Cambridge şi prietenul său, prinţul Charles.

Potrivit ziarului Daily Mail, relaţia actorului cu copiii săi nu este dintre cele mai bune, astfel încât fiica sa Lily a renunţat la numele de Atkinson, adoptând numele mamei, Lily Sastry. “Divorţul a fost foarte greu pentru întreaga familie”, a declarat o  sursă apropiată actorului.

ADVERTISEMENT