Sporturi

Roxana Vancea, goală într-o revistă pentru adulţi?

Roxana Vancea i-a înnebunit pe bărbaţi cu sânii ei mari, iar una dintre dorinţele lor cele mai mari este să o vadă pozând goală într-o revistă pentru adulţi. Roxana a dezvăluit că a...
03.11.2014 | 10:43

Roxana Vancea i-a înnebunit pe bărbaţi cu sânii ei mari, iar una dintre dorinţele lor cele mai mari este să o vadă pozând goală într-o revistă pentru adulţi. Roxana a dezvăluit că a pozat dezbrăcată, dar aceste poze nu vor fi publice, ci vor fi la dispoziţia unei singure persoane.

1390199274187873a4

Din cauză că are un bust foarte generos, Roxana Vancea a a avut de suferit când era la şcoală. Bruneta a povestit cum era tachinată de băieţi când era mai mică.

“În gimnaziu şi chiar în liceu aveam o mare frustrare cu treaba asta şi purtam haine destul de largi. Băieţii îmi făceau mai mereu glume nesărate. De fiecare dată când ne jucam şi aveam vreo provocare, eu trebuia să fac flotări, clar, ca să se vadă bustul. Când am venit în Bucureşti, la facultate, aici toată lumea era setată pe sâni mari, silicoane. Aici am conştientizat că bustul meu este un atu”, a declarat ea.

roxana-vancea_1

Roxana a dezvăluit că a primit multe propuneri de a poza nud, dar le-a refuzat. Totuşi, bruneta a recunoscut că a pozat nud pentru iubitul ei. “Mi s-a propus să pozez nud în toate revistele pentru bărbaţi din România. Nu am acceptat şi îţi spun şi motivul. Mi-l imaginez pe tatăl meu, cu o revistă în mână, cu mine pe copertă dezbrăcată. Am o temere vis-a-vis de reacţia familiei. Am pozat nud pentru un cadou pe care i l-am făcut cuiva drag. Eram la Neatza când am primit oferta de la Playboy. Aş accepta să pozez topless, dar nu goală complet”, a adăugat Roxana Vancea.

216335l-640x0-w-d039d155

sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!