Stiri sportive

REGHE îi ia faţa lui TITO?! OFERTA: 3,5 milioane pe an!

Steaua este alarmată. Laurenţiu Reghecampf ar putea pleca oricînd la Rubin Kazan. Anunţul vine din Rusia, unde presa dezvăluie şi astăzi că tehnicianul din Ghencea este ademenit să accepte...
07.01.2014 | 13:51
REGHE ii ia fata lui TITO OFERTA 35 milioane pe an

Steaua este alarmată. Laurenţiu Reghecampf ar putea pleca oricînd la Rubin Kazan. Anunţul vine din Rusia, unde presa dezvăluie şi astăzi că tehnicianul din Ghencea este ademenit să accepte oferta de la Rubin Kazan cu un contract anual impresionant, de 3,5 milioane de euro. Rubin a renunţat în decembrie la Kurban Berdiev, după o colaborare de lungă durată, de 12 ani!

Reghe se luptă cu Tito Vilanova!
În cursa pentru banca tehnică a celor de la Rubin au mai rămas două nume. Reghe se luptă cu un nume sonor în fotbalul mondial. Este vorba de Tito Vilanova. Tehnicianul român are şanse destul de importante să cîştige duelul cu tehnicianul spaniol mai ales că Vilanova ar putea refuza oferta, deoarece are probleme de sănătate. El a fost operat în primăvară, după ce medicii au descoperit că este bolnav de cancer. Boala a recidivat, chiar dacă a suferit o intervenţie chirurgicală. Mai mult, medicii i-au interzis să mai aibă vreo activitate!

Ar accepta din vară!
Laurenţiu Reghecampf a purtat deja o rundă de negocieri cu ruşii de la Rubin. Presa din Rusia anunţă că mutarea s-ar putea realiza în orice moment. În România însă, Reghe le-a dat garanţii oficialilor din club că nu se pune problema să plece din această iarnă. Motivul? Tehnicianul vrea să cîştige un nou titlu cu Steaua, iar abia din vară ar fi dispus să meargă la Rubin. Cert este că negocierile vor continua şi zilele următoare, mai ales că Rubin are nevoie urgent de un antrenor tînăr, cu care să construiască o strategie pe termen lung.

Recomandat de Mircea Lucescu
Launreţiu Reghecampf este favorit să preia Rubin, mai ales că a fost recomandat de Mircea Lucescu! Tehnicianul a fost laudativ la adresa românului. “Este unul dintre cei mai promiţători antrenori din Europa de Est. Va ajunge departe“, a fost sfatul lui Luce pentru şefii de la Rubin. Nu este exclus ca Rubin să vină şi cu o altă ofertă, mai mare de 3,5 milioane de euro, pentru Reghe în zilele următoare, în contextul în care fostul antrenor, Kurban Berdiev, avea la echipă un salariu anual de 6 milioane de euro!

Ar putea antrena un lot de 100 de milioane de euro!
Laurenţiu Reghecampf ar putea antrena un lot de aproape 100 de milioane de euro. Rubin Kazan este obişnuită an de an să cheltuiască în jur de 30 de milioane de euro numai pe transferuri! Ruşii se află într-o reconstrucţie totală, avînd în vedere că o dată cu antrenorul Kurban Berdiev au fost demişi şi directorul general şi vice-preşedintle echipei! Mai mult, presa din Rusia scrie că şefii echipei îi vor pune pe masă lui Reghe o sumă fabuloasă pentru transferuri, avînd ca scop cîştigarea campionatului şi participarea în Liga Campionilor.

Reghe, bătut doar de Olăroiu la salariu

Dacă acceptă Rubin, Reghe ar intra în topul celor mai bine plătiţi antrenori români. El l-ar bate chiar şi pe Mircea Lucescu la bani cîştigaţi într-un sezon. Ca o comparaţie, tehnicianul din Ghencea ar intra şi în rîndul celor mai bine plătiţi antrenori din lume. Jurgen Klopp are un salariu de 4,3 milioane de euro, iar Manuel Pellegrini 4,1 milioane de euro!

Cei mai bine plătiţi antrenori români
Cosmin Olăroiu 4 milioane de euro
Laurenţiu Reghecampf 3,5 milioane de euro
Mircea Lucescu 3 milioane de euro
Dan Petrescu 3 milioane de euro

300.000 de euro este salariul lui Reghecampf în Ghencea. La Rubin ar urma să cîştige de 12 ori mai mult!