Fotbal intern

STEAUA. Galerie FOTO / Mureşenii I-AU SPART nunta lui Adi Popa!

Steaua a învins la Braşov, scor 3-2, dar ASA a rămas lider după victoria cu Petrolul, scor 1-0....
17.05.2015 | 00:04
STEAUA Galerie FOTO  Muresenii IAU SPART nunta lui Adi Popa
ADVERTISEMENT

Steaua a învins la Braşov, scor 3-2, dar ASA a rămas lider după victoria cu Petrolul, scor 1-0.

Rusescu a reuşit dubla în meciul cu Braşov şi a fost sigur că “lupii” nu vor reuşi să încurce ASA. “Am avut o a doua repriză foarte bună. Mă bucur că am reuşit să marchez şi că sîntem  pe primul loc. Sîntem mai puternici după această victorie. Sperăm să cîstigăm toate trofeele la finalul sezonului. Nu cred că în momentul de faţă Petrolul are forţă să învingă pe ASA, sper ca la finalul etapei să-mi cer scuze pentru că m-am înşelat”, a declarat Rusescu la finalul meciului.

CLICK PE SĂGEŢI PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE DE LA NUNTA LUI ADI POPA

Steliştii au sărbătorit victoria de la Braşov la nunta lui Adi Popa. “Este un eveniment planificat de luni  de zile. Se ştia că etapa se va juca vineri. Adi Popa îşi dore să fim toţi la nuntă şi mergem acum după meci. Duckadam şi-a spus părerea, nu vreau să intru într-un conflict cu dînsul, dacă vrea să vorbim îl aştept la stadion. Nu ştiu dacă voi continua şi sezonul viitor la Steaua, nu depinde de mine, sînt cîteva clauze dacă vor fi respectate o să mă vedeţi si sezonul viitor”, a declarat Rusescu.

ADVERTISEMENT

La nuntă a participat şi antrenorul Costel Gâlcă: “Voi merge şi eu. E normal, avem nevoie să mai şi sărbătorim!”

Totuşi, cheful a fost spart de golul lui Voiculeţ, din minutul 86, iar steliştii mai au doar 2 etape la îndemînă pentru a mai spera că ASA se va încurca!

ADVERTISEMENT

Vezi Video de la nuntă – sursa Spynews