Sport

Rusia – Turcia 2-0. Oaspeții și-au luat adio de la Liga Națiunilor. Va fi demis Mircea Lucescu?

14.10.2018 | 18:43
Rusia  Turcia 20 Oaspetii siau luat adio de la Liga Natiunilor Va fi demis Mircea Lucescu

Turcia a pierdut cu 0-2 partida jucată la Soci cu Rusia și nu mai are nicio șansă să încheie grupa de Liga Națiunilor pe primul loc.Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

În aceste condiții, Mircea Lucescu ar putea fi demis de Federația Turcă de Fotbal, informație pe care presa locală a vehiculat-o tot mai des în ultimele luni.

Rusia – Turcia 2-0

Min. 78 / GOOOOOOL Rusia! Denis Cerîşev a înscris cu un şut din interiorul careului.  VEZI GOLUL AICI.

Min. 20 / GOOOOOOL Rusia! Roman Neustadter a deschis scorul. VEZI GOLUL AICI.


UPDATE, ora 18:30 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Rusia – Turcia.

Rusia: Guilherme – Fernandes, Neustadter, Dzhikia, Kudriaşov – Gazinski, Zobnin – Ionov, Golovin, Kuziaiev – Dzyuba

Turcia: Bolat – Celik, Aziz, Soyuncu, Kaldirim – Tekdemir, Yokuslu – Under, Ozyakup, Calhanoglu – Tosun


Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei, a digerat greu acest eşec, mai ales că a venit din partea naţionalei singurei ţări unde nu a reuşit să se impună în perioada în care s-a aflat pe banca lui Zenit Sankt Petersburg şi unde a avut dese conflicte cu oficialii Federaţiei, pentru că “Il Luce” acuza oficialii federali de sprijin al echipelor din Moscova.

Rusia – Turcia, LIVE STREAM în grupa 2 a diviziei B în Liga Naţiunilor

Ruşii au patru puncte din primele două partide. Au învins Turcia în deplasare şi au remizat acasă, fără goluri, în compania Suediei. Otomanii, după eşecul din primul meci, în urma căruia s-au înteţit criticile la adresa selecţionerului român, a urmat un meci de ţinut minte. Suedia a avut acasă 2-0, dar Emre Akbaba a devenit salvatorul românului şi Turcia a obţinut o mare victorie, cu 3-2.

Rusia – Turcia LIVE VIDEO

Rusia – Turcia se joacă în Liga Naţiunilor pe stadionul din Soci, de la ora 19:00, dar meciul nu va putea fi vizionat în România, pentru că nici un post de televiziune de la noi nu a cumpărat drepturile dee difuzare ale jocurilor din Liga Naţiunilor. Excepţie fac partidele României, care se văd, în exclusivitate, la PRO TV. Puteţi urmări însă jocul în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. 

Rusia – Turcia, cote la pariuri

Rusia e favorita bookmakerilor. Are cotă de 2,25 la victorie şi de 1,90 la pauză sau final 1 (PSF). Egalul e cotat cu 3,10, iar succesul turcilor cu 3,50. Şansă dublă 1X are cotă 1,30, şansă dublă X2 1,63, iar şansă dublă 12 cotă 1,37. Pentru prima repriză Rusia are cotă 2,83, Turcia are 4, iar egalul pare cel mai normal, cotă 1,95.

Rusia - Turcia în Liga Naţiunilor. Turcii vin după un succes memorabil în Suedia. Au învins cu 3-2, după ce au fost conduşi cu 2-0.
Rusia – Turcia în Liga Naţiunilor. Turcii vin după un succes memorabil în Suedia.

La capitolul goluri meciul pentru varianta peste 1,5 cota este de 1,38, pentru over 2,5 ajunge la 2,25. Un gol al Rusiei are cotă de 1,27, iar unul al Turciei de 1,44. Cine crede în faptul că ar putea marca ambele echipe are cota 1,90 pentru opţiunea GG şi 2,35 pentru over 2,5 şi înscriu ambele echipe.

 

 

Tags: