Fotbal intern

ŞOC! Hackerii STELIŞTI au SPART site-ul oficial al lui DINAMO!

Necazurile se ţin lanţ pentru Dinamo şi, pe lîngă faptul că au fost excluşi din Europa de Comisia de Apel a FRF , rivalii din Ghencea le-au dat o nouă lovitură. Miercuri, în jurul orei...
28.05.2014 | 20:21
SOC Hackerii STELISTI au SPART siteul oficial al lui DINAMO

Necazurile se ţin lanţ pentru Dinamo şi, pe lîngă faptul că au fost excluşi din Europa de Comisia de Apel a FRF , rivalii din Ghencea le-au dat o nouă lovitură. Miercuri, în jurul orei 20:15, un grup de hackeri, fani ai Stelei, au spart site-ul oficial al roş-albilor, www.fcdinamo.ro, iar mesajele lăsate de suporterii campioanei sînt fabuloase.

Odată accesată, pagina web a dinamoviştilor îţi încînta auzul cu celebra melodie “Steaua e numai una”, interpretată de manelistul Sorin Copilul de Aur. Pe un fundal alb-roşu, în partea superioară a site-ului a fost postată o poză în care sînt afişate două mesaje: “Free Gigi” şi “Jos Mafia!”. Mai jos, o siglă înaripată şi înflăcărată a Stelei, iar mai jos un mesaj destul de incoerent şi presărat cu greşeli gramaticale care face apel la ambiţia steliştilor şi îl invocă pe Marius Lăcătuş.

CaptureDinamo1

CaptureDinamo2

DinamoSpart

 

Administratorii site-ului dinamovist au reacţionat destul de rapid şi, la nici 30 de minute de la declanşarea atacului cibernetic, au blocat accesul la www.fcdinamo.ro.