Fotbal intern

ŞOC! Hackerii STELIŞTI au SPART site-ul oficial al lui DINAMO!

Necazurile se ţin lanţ pentru Dinamo şi, pe lîngă faptul că au fost excluşi din Europa de Comisia de Apel a FRF , rivalii din Ghencea le-au dat o nouă lovitură. Miercuri, în jurul orei...
Autor: Nicu Bădescu | 28.05.2014 | 20:21

Necazurile se ţin lanţ pentru Dinamo şi, pe lîngă faptul că au fost excluşi din Europa de Comisia de Apel a FRF , rivalii din Ghencea le-au dat o nouă lovitură. Miercuri, în jurul orei 20:15, un grup de hackeri, fani ai Stelei, au spart site-ul oficial al roş-albilor, www.fcdinamo.ro, iar mesajele lăsate de suporterii campioanei sînt fabuloase.

Odată accesată, pagina web a dinamoviştilor îţi încînta auzul cu celebra melodie “Steaua e numai una”, interpretată de manelistul Sorin Copilul de Aur. Pe un fundal alb-roşu, în partea superioară a site-ului a fost postată o poză în care sînt afişate două mesaje: “Free Gigi” şi “Jos Mafia!”. Mai jos, o siglă înaripată şi înflăcărată a Stelei, iar mai jos un mesaj destul de incoerent şi presărat cu greşeli gramaticale care face apel la ambiţia steliştilor şi îl invocă pe Marius Lăcătuş.

CaptureDinamo1

CaptureDinamo2

DinamoSpart

 

Administratorii site-ului dinamovist au reacţionat destul de rapid şi, la nici 30 de minute de la declanşarea atacului cibernetic, au blocat accesul la www.fcdinamo.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!