News

Ruxandra Dragomir: Elena Udrea nu a fost suficient susţinută de Traian Basescu

Ruxandra Dragomir este dezamagita de Traian Basescu si ii reproseaza ca nu a sustinut-o suficient pe Elena Udrea in momentul in care au aparut problemele ei in justitie. Fosta tenismena il ataca si pe...
29.03.2015 | 10:54
Ruxandra Dragomir Elena Udrea nu a fost suficient sustinuta de Traian Basescu

Ruxandra Dragomir este dezamagita de Traian Basescu si ii reproseaza ca nu a sustinut-o suficient pe Elena Udrea in momentul in care au aparut problemele ei in justitie. Fosta tenismena il ataca si pe Dinu Pescariu, unul dintre cei care au scapat pentru ca au facut denunturi in dosarul Microsoft.

“Nu era numai dezamagirea mea, ci a mai multor oameni care considerau ca putea sa faca mai multe pentru Elena. Sa faca mai multe declaratii, sa o sustina in demersurile pe care ea le-a facut”, a declarat Ruxandra Dragomir, sambata seara, la Antena 3, referindu-se la denunturile depuse la DNA impotriva lui Florian Coldea.

Nici sustinerea aratata ulterior de fostul presedinte Elenei Udrea nu a multumit-o pe prietena acesteia.

“Prea tarziu. Nu cred ca a fost sustinuta suficient de mult in denunturile pe care le-a facut. Nu ma indoiesc ca ar fi adevarate. Din pacate, s-au clasat si nu vom sti mult timp daca au fost sau nu adevarate”, a completat Ruxandra Dragomir.

Aceasta a explicat ca nu a vazut probele in baza carora a fost arestata preventiv prietena sa, pentru ca nu sunt publice, motiv pentru care continua sa creada in nevinovatia ei.

“Imi rezerv acest drept de a crede mai mult in Elena decat in Justitie sau in DNA”, a subliniat aceasta, precizand ca, inclusiv in trustul Intact, unde era prezenta, care “a fost intotdeauna vehement si critic atat cu Traian Basescu, cat si cu Elena Udrea”, au fost jurnalisti care “au pus la indoiala” ceea ce i se intampla prietenei sale.

Citeste mai mult pe www.ziare.com