VIDEO. Anunţ cutremurător în Anglia! A luat decizia să se retragă la doar 26 de ani după o accidentare horror cu Chelsea

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
13/02/2018, 13:16
VIDEO. Anunţ cutremurător în Anglia! A luat decizia să se retragă la doar 26 de ani după o accidentare horror cu Chelsea

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Ryan Mason îşi va aduce aminte toată viaţa ziua de 22 ianuarie 2017. La finalul primului sfert de oră din meciul Chelsea – Hull City 2-0, mijlocaşul central s-a ciocnit cap în cap cu Gary Cahill şi s-a prăbuşit pe teren. Minute bune, fotbalistul a primit îngrijiri medicale pe teren şi a fost transportat la spital, unde medicii i-au pus un verdict dur, fractură craniană şi hemoragie cerebrală.

Marţi, 13 februarie 2018, la mai bine de un an de la incident, Ryan Mason a anunţat că se va retrage din fotbal, la doar 26 de ani. Hull City, club la care activa din 2016 a postat un mesaj pe site-ul oficial al clubului.

Ryan Mason, un meci în naţionala Angliei

“Cu regret anunţăm că Ryan Mason a luat decizia să se retragă imediat din fotbal, în urma accidentării suferite în meciul cu Chelsea de pe 22 ianuarie 2017. Ryan s-a sfătuit cu numeroşi neurologi şi chirurgi, iar toţi l-au îndemnat să se retragă. Ryan mulţumeşte clubului pentru tot ajutorul primit în această perioadă”, se arată în mesajul postat de Hull City.

Ryan Mason a jucat la Hull City un singur sezon, în care a bifat 20 de meciuri şi a marcat de două ori. Mijlocaşul de 26 de ani este un produs al clubului Tottenham Hotspur, unde a evoluat în 70 de partide. De-a lungul timpului a fost împrumutat la diverse echipe din ligile inferioare engleze. În 2015, Mason a jucat în tricoul naţionalei Angliei, împotriva Lituaniei, acesta fiind singurul său meci pentru selecţionata “leilor”.

Închide ×