News

S-a aflat ce salariu are Mihaela Rădulescu la Ferma! Câți bani primește de la PRO TV

05.04.2019 | 13:45
Sa aflat ce salariu are Mihaela Radulescu la Ferma Cati bani primeste de la PRO TV

S-a aflat ce sumă primește Mihaela Rădulescu pentru rolul pe care îl are în emisiunea Ferma! Vedeta este extrem de cunoscută în showbiz-ul românesc, fiind de mulți ani preznetă pe micile ecrane, astfel că este și printre cele mai bine plătite vedete din țară. Cu toate că nimeni nu ar fi văzut-o acolo pe diva de Monaco, aceasta se descurcă de minune în Ferma, dar, din păcate, și-a cam stricat piese importante din garderobă la filmări. „Filmăm mult mai mult decât vedeţi voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din caşmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră 42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun poveşti de spus la gura sobei (râde).” 

Ce salariu are Mihaela Rădulescu la Ferma?

Dcbusiness consemnează că aceasta a reușit să obțină cu contract excepțional pentru moderarea show-ului Ferma. Suma din publicitate este de 200 de milioane de euro pe an, iar, conform unor surse din sowbiz, încasările Mihaelei Rădulescu pentru prezența în concursul Ferma ajunge la 100.000 de euro plus bonusuri.

Mihaela Rădulescu se descurcă excepțional la Ferma, dar, din păcate, încă de la venire și-a stricat câteva vestimentații. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că a ales să poarte lucruri simple, nici de gând extrem de elegante, pentru că nu s-ar potrivi deloc mediului în care se află. Totuși, producătorii i-au cerut să fie o apariție de fiecare dată.

S-a aflat ce salariu are Mihaela Rădulescu
S-a aflat ce salariu are Mihaela Rădulescu

E un ridicol sublim

„Hainele şi încălţările prea elegante pentru locul în care ne aflăm – când s-a discutat stilul meu vestimentar, producătorii m-au vrut… o apariţie, chiar şi în satul ăsta izolat. Mi-a plăcut ideea şi abia aştept să mă vedeţi în secvenţa în care mulg vaca cu o bluză de mătase albă, cu volănaşe, palton Chanel şi ce mai aveam pe mine. E un ridicol sublim, am râs cu lacrimi, toată echipa şi concurenţii“.