Fotbal intern

S-a rupt „fenta” de iubire. Denis Alibec s-a despărţit de frumoasa Valentina. GALERIE FOTO

27.09.2019 | 11:06

Denis Alibec s-a despărțit de frumoasa Valentina după un amor scurt, dar tumultuos. Denis, fotbalist de rasă, clasă și „moft”, a știut mereu să își țină viața personală departe de ochii curioșilor – mulți, mulți! – și a evitat mereu să se afișeze cu femeile din inima lui. În luna ianuarie a acestui an, însă, a decis să își oficializeze relația cu Valentina Vanu, o tânără de 24 de ani, originară din județul Călărași, fată „doxată” care a terminat Universitatea Cambridge. Mai mult, atacantul „astral” (când „vrea mușchii lui”…) a mers chiar mai departe și i-a făcut cunoștință Valentinei cu familia sa. Numai că lucrurile nu au decurs așa cum și-a plănuit internaționalul român în vârstă de 28 de ani… Toate imaginile cu Valentina în GALERIA FOTO de mai sus

Vacanță romantică la Paris, urmată de Londra, dar…

În pauza competițională din această vară, așa scurtă cum a fost ea, Denis și-a făcut timp să meargă cu Valentina pentru câteva zile acasă, la Mangalia, să stea alături de mama și de bunica lui. După mini-vacanța de la malul Mării Negre, cei doi iubiți au „dat o fugă” la Paris, orașul îndrăgostiților din lumea întreagă. După ce au vizitat Turnul Eiffel, cartierul istoric Montmartre cu bazilica Sacré-Cœur și ce a mai rămas din Notre-Dame după devastatorul incendiu din aprilie, după ce s-au plimbat cu „batobus-ul” pe Sena, Denis a decis să o ducă pe Valentina și la Londra, acolo unde, sub fermecătorul Big Ben, pe Tower Bridge, au încercat să își consolideze relația. Fără „finalizare”, însă…

…Denis a pus punct relației de joc!

Problemele au început să apară imediat după ce îndrăgostiții au revenit din vacanța romantică petrecută în străinătate. Denis a hotărât să pună punct relației cu Valentina, chiar dacă lucrurile păreau să meargă pe un drum bun pentru amândoi. Așa că tânăra licențiată la Cambridge a decis să-și „lingă rănile” și decepția într-o vacanță de lux în Monte Carlo, iar atacantul Astrei s-a concentrate pe fotbal, încercând să îl convingă pe Cosmin Contra că merită să prindă un loc în lotul echipei naționale a României pentru preliminariile EURO 2020 prin prestațiile bune din primele etape ale noului sezon.

Între plaja din Mangalia și malul Dunării

Denis Alibec s-a născut pe 5 ianuarie 1991 și a început fotbalul la 10 ani, schimbând plaja din Mangalia, orașul său natal, cu gazonul echipei locale Callatis. A debutat în Liga 1 la 17 ani, pe 5 octombrie 2008, pentru Farul Constanța, într-un meci cu Dinamo. Pe 3 iulie 2009, a fost cumpărat de Inter Milano și a semnat cu celebrul club din Serie A un contract pe 4 ani. Pe 24 august 2011, a fost cedat sub formă de împrumut la KV Mechelen, dar a bifat doar 390 de minute în tricoul echipei din Belgia și a decis să revină în România, la Viitorul lui Gică Hagi.

Care, conform obiceiului, i-a relansat cariera și Alibec a mers la Bologna în 2013, fiind încă jucătorul Interului, dar nu s-a acomodat și Astra Giurgiu l-a transferat definitv în 2014. După titlul-surpriză câștigat „astral” sub bagheta nonconformistului Marius Șumudică, în 2017 a fost cumpărat de Gigi Becali cu 2,04 milioane de euro, dar patronul-antrenor al FCSB-ului a renunțat rapid la serviciile sale. Astfel, Astra l-a reachiziționat cu 1,4 milioane de euro în iulie 2018, după o perioadă nefastă pentru Alibec în tricoul „roș-albastru”.

1,1 milioane de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt

9 selecții la echipa națională a României are Alibec

Tags: