News

S-a ingrăşat pentru că a băut cîte o sticlă de vin pe zi, dar a renunţat. Cum arată acum?

O mama a carei copii indurau comentarii rautacioase din cauza greutatii ei a slabit peste 30 de kilograme in mai putin de un an....
09.02.2015 | 15:11
Sa ingrasat pentru ca a baut cite o sticla de vin pe zi dar a renuntat Cum arata acum

O mama a carei copii indurau comentarii rautacioase din cauza greutatii ei a slabit peste 30 de kilograme in mai putin de un an.

Emma Thair-White ajunsese sa cantareasca peste 100 de kilograme pentru ca a inceput sa manance prea mult si sa bea cate o sticla de vin pe zi dupa moartea mamei sale. Emma, 43 de ani, din Marea Britanie, spune ca din cauza kilogramelor in plus ii scazuse foarte mult increderea in ea si nu mergea niciodata sa-si cumpere haine, pentru ca ii era prea rusine cu corpul ei, potrivit Daily Mail.

Femeia recunoaste ca nu a fost niciodata slaba, dar excesele din ultimii ani au impins-o prea departe. “Am pierdut controlul dupa ce mama a murit. Ca sa uit de durere, am inceput sa mananc si sa beau cam mult. Ajunsesem la o sticla de vin rose pe zi, dupa care am aflat ca era sortimentul cu cel mai mare numar de calorii”, spune Emma.

In decursul anilor, si-a propus sa slabeasca de mai multe ori, insa nu a avut suficienta vointa. Dar, intr-o zi, cand unul din copiii ei a venit suparat acasa si i-a spus ca la scoala colegii strigau dupa el ca are o “mama grasa”, Emma a decis ca nu mai putea amana nimic.

Si-a schimbat dieta, a renuntat la vin si a inceput sa faca putina miscare, dar nu a slabit suficient de mult. Decisa sa faca mai mult, Emma a luat pastile de slabit, dupa ce a consultat un medic. Astfel, ea a reusit sa scape de mai mult de 30 de kilograme in mai putin de un an.

Capture

Emma spune ca ceea ce o bucura acum cel mai mult este ca cei doi copiii ai ei nu se mai jeneaza de mama lor.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Tags: