News

RĂZBOI PE SISTEM! Scandal între FLORIN SALAM şi UNUL DINTRE CEI MAI TALENTAŢI FOTBALIŞTI STELIŞTI! Totul a plecat de la o BOMBĂ SEXI!

Nu recunosc ca sunt impreuna, insa nici nu-si dau pace. Se intampla in cazul lui Florin Salam si al Ralucai Macovei care, in fata camerei, sustin ca sunt foarte buni prieteni, iar in spatele lor incep...
20.04.2014 | 12:57

Nu recunosc ca sunt impreuna, insa nici nu-si dau pace. Se intampla in cazul lui Florin Salam si al Ralucai Macovei care, in fata camerei, sustin ca sunt foarte buni prieteni, iar in spatele lor incep adevarate scene de gelozie.De care am aflat si noi!

Din momentul in care stelistul Iancu Gabriel a fost vazut in compania Ralucai Macovei, cantaretul de muzica de petrecere pare sa-si fi schimbat atitudinea fata de cea despre sustinea ca ii este ca “o sora”.

2

I-a transmis un mesaj “intepator” lui Iancu

Raluca Macovei are o relatie cu Florin Salam inca de vara trecuta, insa nu a recunoscut niciodata acest lucru. De fapt, niciunul dintre ei nu si-a asumat idila, in ciuda faptului ca au existat fotografii sau inregistrari in care Salam ii facea declaratii de dragoste in vazul tuturor. Cu toate acestea, in momentul in care bruneta s-a afisat la brat cu un alt barbat, mai exact cu fotbalistul Iancu Gabriel, cantaretul nu a mai fost atat de discret in declaratii.

3

Serile trecute, pe cand se afla intr-un club unde se canta muzica de petrecere, Florin a facut o dedicatie, cu apropos la barbatul care ii face avansuri iubitei sale. “Si acum sa cante manelistii, sa ne lase in pace fotbalistii”, a declarat Salam inainte de a-si incepe recitalul, dupa cum ne-a povestit unul dintre martorii scenei.

4

Fotbalistul a inceput “duelul”

Totusi, cel care a inceput acest conflict este, insa, stelistul Iancu Gabriel. La inceputul lunii, barbatul a postat o fotografie cu Florin Salam pe site-ul lui de socializare, luand in deradere numele de scena al cantaretului. Daca solistul nu are timp sa verfice toate postarile, cu siguranta fiica lui, Betty, a vazut ceea ce a aparut despre tatal sau si i-a transmis imediat.

6

Nu recunosc, insa nici nu se despart

Relatia dintre Raluca si Florin pare insa una cu nabadai. Cei doi nu vor sa recunoasca in ruptulul capului ca au o relatie, insa continua sa se intalneasca. Un apropiat de-al lor sustine ca, atunci cand se afla la o emisiune de televiziune sau la vreun eveniment, atat Salam cat si bruneta tin sa precizeze ca intre ei este o relatie ca intre un frate si o sora. Insa, tot ei, in momentul in care se sting luminile si camerele de filmat nu sunt prin preajma, se saruta si isi soptesc cuvinte duioase la ureche.

SURSA: cancan.ro

 

Tags: