Fotbal intern

Salariul fabulos pe care îl avea Florin Gardoş la U Craiova! Lua mai mult decât Mitriţă şi Bancu la un loc. EXCLUSIV

02.02.2019 | 18:28
Florin Gardoş în meciul U Craiova - Poli Iaşi. Ce salariu încasa fundaşul la gruparea antrenată de Devis Mangia

FANATIK a aflat ce salariu avea Florin Gardoş (30 de ani) la U Craiova. Fundaşul central a fost cedat la FC Poli Iaşi în perioada de mercato din această iarnă, după un conflict avut cu Devis Mangia, antrenorul grupării din Bănie, dar se pare că şi salariul fotbalistului a contat în decizia luată de oficialii oltenilor.

Florin Gardoş a ajuns la Universitatea Craiova în februarie 2018, după ce Southampton a decis să îl cedeze la gruparea din Bănie sub formă de împrumut, dar fundaşul în vârstă de 30 de ani a fost transferat definitivi de olteni în iulie 2018. Apărătorul central a acceptat să revină în Liga 1 Betano şi chiar a renunţat la o parte din salariul încasat la Southampton.

Salariu uriaş încasat de Florin Gardoş la U Craiova

FANATIK a aflat că Florin Gardoş primea lunar un salariu în valoare de 24.000 de euro pe vremea când evolua la Universitatea Craiova. Acestă sumă este foarte mare pentru o echipă care are un plafon salarial în jurul sumei de 10.000 de euro pe lună, însă Southampton a suportat o parte din leafa lunară a fundaşului. Astfel, apărătorul care a început fotbalul la Someşul Satu Mare încasa, jucând foarte puţin pentru gruparea antrenată de Devis Mangia, cât câştigau Alex Mitriţă şi Nicuşor Bancu la un loc la fiecare 30 de zile.

Alex Mitriţă, jucător care este aproape de un transfer la New York City, echipă care ar urma să plătească aproape  8 milioane de euro, are un salariu lunar în valoare de 12.000 de euro la U Craiova. De partea cealaltă, Nicuşor încasează 6.000 de euro. Astfel, cei doi jucători primesc împreună de la Mihai Rotaru 18.000 de euro, cu 6.000 mai puţin decât lua Florin Gardoş la gruparea oltenilor.

Florin Gardoş şi Alex Mitriţă la meciul jucat de U Craiova contra celor de la FC Botoşani

Cine este Florin Gardoş

Florin Gardoş este născut pe 29 octombrie 1988, la Satu Mare, şi evoluează pe postul de fundaş central. În prezent evoluează pentru Poli Iaşi, echipă la care a fost cedat sub formă de împrumut de U Craiova până în vara anului 2019. Contractul fundaşului cu gruparea din Bănie este valabil până pe 30 iunie 2020, iar în trecut a mai jucat pentru Southampton, FCSB, Concordia Chiajna şi Someşul Satu Mare.

  • 650.000 de euro este cota lui Florin Gardoş, conform transfermarkt.com
  • 9 meciuri a jucat Florin Gardoş pentru U Craiova
  • 6,8 milioane de euro a primit FCSB de la Southampton în 2014