Fanatik Show

Selecţionerul ruşinii, făcut praf de legende! “SĂ PLECE!”

Emeric Ienei, Liţă Dumitru, Ştefan Iovan şi Dumitru Dragomir sînt de părere că selecţionerul Under 19 al României, Doru Isac, trebuie să plece de urgenţă de la FRF, după ce s-a făcut de...
14.10.2014 | 19:51
Selectionerul rusinii facut praf de legende SA PLECE
ADVERTISEMENT

Emeric Ienei, Liţă Dumitru, Ştefan Iovan şi Dumitru Dragomir sînt de părere că selecţionerul Under 19 al României, Doru Isac, trebuie să plece de urgenţă de la FRF, după ce s-a făcut de rîs cu echipa sa la turneul preliminar din Georgia, acolo unde a pierdut toate cele trei jocuri.

În urmă cu cîteva săptămăni Doru Isac l-a criticat dur pe Gică Hagi, iar apropiaţii fostului mare fotbalist al României au dezvăluit că vor vorbi mai multe despre valoarea antrenorului federal doar după ce selecţionerul Under 19 se va întoarce de la Turneul preliminar al Campionatului Eurpean din Georgia. În aceste condiţii, după ce naţionala de juniori a ţării noaste a pierdut pe linie jocurile cu Cipru, scor 0-1, Muntenegru, scor 0-1 şi Georgia, scor 1-3, singurul gol al românilor fiind înscris de Puşcaş, primul care a ieşit la atac a fost chiar fostul mare internaţional Liţă Dumitru. “Ce a făcut samuraiul nostru? A mîncat bătaie pe linie în Georgia? Păi nu este băiatul ăla care se lăuda că s-a şcolit prin Japonia cu Arsene Wenger? Acum, revenind la lucruri serioase, vă spun sincer că ne merităm soarta. Îi dăm afară intenţionat pe foştii noştri internaţionali ca să aducem în ţară antrenori români care ştiu să îşi aranjeze un CV bine pe laptop. Antrenorul ăsta trebuie dat afară de la FRF încă de cînd pune piciorul pe aeroport în România, Cum naiba o fi avut ăsta tupeul să se ia de Gică Hagi ? E un neica nimeni, iar acum s-a întors în ţară cu coada între picioare”, a spus pentru FANATIK.RO, Liţă Dumitru.

ADVERTISEMENT

“Să plece de urgenţă, el nici măcar nu a ajuns la Turneul de Elită ca mine”

La fel de categoric în privinţa lui Doru Issac s-a arătat şi fostul selecţioner de la Under 19, Ştefan Iovan. “Asta e viaţa! Cine a decis să-l aducă pe Doru Isac în locul meu acum să se descurce. Pe mine m-au dat afară că pierdusem nişte meciuri la Turneul de Eliţă. Acum Isac a pierdut toate jocurile, dar nici măcar nu a apucat să ajungă ca mine la Turneul de Elită, Să plece urgent şi să-i lase pe alţii. La mine s-au spart în cap toate oalele, iar pe el parcă văd că vor încerca să îl protejeze”, a spus Iovan pentru FANATIK.RO.

“Lui Balaci şi Hagi nu ai voie să le spui nimic”

Dumitru Dragomir a comentat şi el la FANATIK SHOW situaţia lui Doru Isac. “Băi fraţilor, cum o fi avut asta tupeul să se ia de Hagi? Lui Balaci şi lui Hagi nu le poţi spune nimic. Ăştia au fost cei mai mari fotbalişti ai României şi au dreptul să vorbească orice. Însă noi nu ştim să ne respectăm legendele. Dar antrenorul Isac cine este? Unde a antrenat el? Sau la ce echipă a jucat? Nu am mai pomenit aşa ceva în viaţa mea”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

“Nu am auzit niciodată de Doru Isac”

Emeric Ienei a mărturisit şi el că Doru Isac trebuie să nu mai rămînă la FRF. “Antrenorii sînt ţinuţi la echipe de rezultate, iar de acest domn Doru Isac eu unul chiar nu am auzit. Nu este frumos să vorbeşti despre alţi oameni care au făcut ceva în fotbalul românesc fără ca tu să ai măcar un rezultat important în cariera ta de tehnician. Dumnezeu te pedepseşte dacă nu stai în banca ta şi te uiti în grădina altuia”, a spus Ienei pentru FANATIK.RO.

“Am îmbrăcat pijamaua profesională a lui Victor Piţurcă, nu eu sînt problema”

Întors în ţară din Georgia, Doru Isac, selecţionerul Under 19, a comentat pe aeroport rezultatele catastrofale obţinute la Turneul Preliminar. “Am fost şi eu nevoit să îmbrac pijamaua profesională a lui Victor Piţurcă şi am simţit pe pielea mea că fotbalul românesc nu este deloc pe drumul cel bun. Acum am avut eu rezultate proaste, mîine s-ar putea să aibă un alt antrenor aceste rezultate, însă, după părerea mea, trebuie să ne trezim. Sînt la dispoziţia conducerii FRF, după ce voi discuta cu dînşii vă voi anunţa dacă voi pleca sa nu”, a spus Isac.

ADVERTISEMENT

 

Tags: