Fotbal international

Matthias Sammer atacă dur Federaţia Spaniolă de Fotbal

Directorul sportiv al clubului FC Bayern Munchen, Matthias Sammer, a criticat public Federaţia Spaniolă de Fotbal, după convocările jucătorilor Javier Martinez şi Thiago Alcantara la echipa...
18.08.2013 | 17:45
Matthias Sammer ataca dur Federatia Spaniola de Fotbal

Directorul sportiv al clubului FC Bayern Munchen, Matthias Sammer, a criticat public Federaţia Spaniolă de Fotbal, după convocările jucătorilor Javier Martinez şi Thiago Alcantara la echipa naţională pentru meciul amical disputat miercuri în Ecuador (scor 2-0 pentru iberici). “Băieţii se bucură să joace pentru echipa lor naţională, dar ceea ce li se cere este scandalos. Javi Martinez a revenit la echipă într-o stare fizică precară, iar pentru asta nu am pic de înţelegere faţă de Federaţia spaniolă. Poate ar trebui să-l mai trimitem şi pe Thiago pînă la Sydney sau la Melbourne. Convocările pentru cei doi oricum au venit foarte tîrziu, iar jucătorii s-au şi întors cu întîrziere, plus că sînt obosiţi. Iar comunicarea cu forul iberic este catastrofală“, a spus Sammer, care a mai folosit cuvinte precum “impertinenţă” şi “neruşinare”, conform Kicker.

Sîmbătă, la meciul Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen 0-1, antrenorul Josep Guardiola nu l-a inclus pe Martinez în lot, iar Thiago a fost introdus în minutul 65.

Tags: