News

Samsung Galaxy S21 FE introduce o funcție importantă, rezervată până acum doar telefoanelor de top

Samsung Galaxy S21 FE va veni la pachet cu o funcție importantă, de care au beneficiat doar telefoanele premium ale companiei.
30.06.2021 | 16:08
Samsung Galaxy S21 FE introduce o functie importanta rezervata pana acum doar telefoanelor de top
ADVERTISEMENT

Samsung Galaxy S21 FE ar urma să fie dezvăluit în următoarele luni de către producătorul sud-coreean.

Telefonul trebuia să fie lansat în august, luând în considerare lansarea lui S20 FE de anul trecut, însă criza semiconductorilor a dus la o devansare a datei de apariție a dispozitivului.

ADVERTISEMENT

Smartphone-ul se anunță unul foarte bun, cu toate că este din categoria Fan Edition.

S21 FE este al treilea telefon de acest fel din gama Samsung, după S20 Fan Edition și după Galaxy Note FE, care este, de fapt, telefonul Note 7 relansat după ce au fost rezolvate problemele bateriilor explozive.

Pentru că vorbim de o variantă ceva mai light a unui telefon flagship, este clar că nu ne referim la un telefon ca oricare altul. FE-urile de la Samsung au un preț mai bun decât modelele premium și reușesc asta făcând rabat de la foarte puține funcții.

ADVERTISEMENT

Samsung Galaxy S21 FE cu încărcare ultra-rapidă la 45W

Iată că, spre surpriza multora, Samsung Galaxy S21 FE vine cu o funcție importantă pentru utilizatori, una rezervată de regulă doar telefoanelor de top.

Este vorba de încărcarea rapidă la 45W. Zvonurile de până acum despre smartphone sugerau că ar urma să aibă încărcare rapidă la 25W, mai rapidă decât cea de 15W, oferită de modelul anterior, Galaxy S20 FE.

ADVERTISEMENT

Totuși, odată cu certificarea telefonului de către Comisia Federală de Comunicații (FCC) din Statele Unite, descoperim că Samsung are o surpriză pentru clienții care vor cumpăra un S21 FE.

Acesta va fi compatibil nu doar cu încărcarea la 25W, și ci cu cea la 45W, întâlnită până acum doar pentru telefoanele Note și cele din seria Ultra.

ADVERTISEMENT

Va fi foarte interesant de aflat cât de repede poate fi realizată o încărcare completă a telefonului, având în vedere această caracteristică. Chiar și la 15W, smartphone-ul este capabil să ajungă la 100% capacitate a bateriei în mai puțin de o oră și jumătate.

Estimările sugerează că acumulatorul de 4.500 mAh al telefonului ar urma să se încarce de la 0 la 100% în mai puțin de o oră, notează phonearena.com.

Samsung Galaxy S21 FE promite un ecran de 6,5 inci, cu rată de refresh de 120 Hz, iar la interior vine echipat cu procesor Snapdragon 888, dotat cu modem 5G. Vei putea alege între variante cu 6 GB RAM și 128 GB stocare sau 8 GB RAM și 256 GB stocare.

ADVERTISEMENT