Fotbal intern

Salariul lui Chipciu a aruncat VESTIARUL STELEI în aer!

Lucian Sănmărtean este în acest sezon cel mai bun fotbalist al Stelei. La 35 de ani, mijlocaşul este motorul roş-albaştrilor, pasatorul numărul unu al echipei, iar Constantin Gâlcă nu concepe...
28.09.2014 | 14:07
Salariul lui Chipciu a aruncat VESTIARUL STELEI in aer
ADVERTISEMENT

Lucian Sănmărtean este în acest sezon cel mai bun fotbalist al Stelei. La 35 de ani, mijlocaşul este motorul roş-albaştrilor, pasatorul numărul unu al echipei, iar Constantin Gâlcă nu concepe să nu înceapă titular fiecare partidă. La finalul sezonului, echipa din Ghencea riscă însă să-l piardă pe “Magician”, care a intrat în ultimul an de contract cu Steaua. Deşi Sănmărtean şi-a anunţat disponibilitatea să-şi prelungească înţelegerea cu campioana României, Gigi Becali nu i-a făcut, pînă în prezent, nici o ofertă mijlocaşului.

Sănmărtean, dezamăgit!

Situaţia a început să-l deranjeze pe Lucian, care simte să declaraţiile oficialilor Stelei la adresa sa sînt doar de complezenţă. Conform surselor FANATIK.RO, mijlocaşul este dezamăgit că Gigi Becali nu i-a oferit un nou contract şi s-a confesat apropiaţilor că este dispus să negocieze cu orice echipă care îl doreşte. “Lui Chipciu i s-a mărit deja contractul, iar lui Szukala i s-a făcut o propunere de prelungire. Cu mine nu a vorbit nimeni! Nu înţeleg de ce, din moment ce toată lumea din club spune că sînt indispensabil. Aştept să mi se spună ce planuri au cu mine pentru că nu sînt disperat să rămîn la Steaua. Îmi pot găsi fără probleme o altă echipă”, s-a confesat Sănmărtean apropiaţilor.

ADVERTISEMENT

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-LUDOGORETS RAZGRAD, PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR (19.08.2014)

Are trei oferte din străinătate

Conform surselor FANATIK.RO, oficialii din Ghencea vor să amîne pînă în ultimul moment prezentarea unei oferte lui Sănmărtean. Primii se tem că mijlocaşul ar putea suferi o accidentare mai gravă, iar Gigi nu este dispus să plătească un jucător care să stea în tribună cu 400.000 de euro pe sezon. În aceste condiţii, roş-albaştrii ar putea aştepta începutul returului pentru a-i face o ofertă de prelungire “Magicianului”. Dacă aceasta nu va veni, Sănmărtean are de unde alege pentru că are trei variante din străinătate, cel mai probabil din spaţiul arab.

Chipciu se fereşte în vestiar

Dacă Sănmărtean a fost neglijat de Becali în permisia de cinci zile acordată de ANP, nu acelaşi lucru s-a întîmplat şi cu Chipciu. Latinfundiarul l-a chemat pe Alex la palat, unde i-a mărit salariul la 25.000 de euro pe lună. Vestiarul a aflat de gestul patronului, iar mai mulţi colegi l-au întrebat pe Chipciu despre acest lucru. Cel mai insistent a fost Arlauskis, care a încercat să afle cît mai multe detalii de la mijlocaş. Fără succes, însă! Chipciu a driblat mai bine decît o face pe teren întrebările colegilor şi a preferat să schimbe de fiecare dată subiectul. “Se fereşte de noi de cînd Gigi i-a mărit salariul. Dar nu este el vinovat, ci patronul! Nu este normal ca doar lui să i se ofere mai mulţi bani. Toţi am fi meritat acest lucru”, s-au plîns jucătorii din Ghencea.

ADVERTISEMENT

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-FC BOTOSANI, LIGA 1 (31.03.2014)

400.000 de euro este cota lui Sănmărtean conform site-ului transfermarkt.de

26 de partide a jucat Sănmărtean pentru Steaua, reuşind 5 goluri şi 13 assist-uri

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!