Seară perfectă pentru Chiricheş: cu el pe teren, Tottenham a cîştigat cu 4-0

Românul a fost integralist în victoria cu 4-0 obţinută de echipa sa, în Cupa Ligii, pe Villa Park. Asemenea evoluţiilor din perioada petrecută la Steaua, Chiricheş nu a ezitat să iasă cu...
24.09.2013 | 23:35
Seara perfecta pentru Chiriches cu el pe teren Tottenham a cistigat cu 40
ADVERTISEMENT

Românul a fost integralist în victoria cu 4-0 obţinută de echipa sa, în Cupa Ligii, pe Villa Park. Asemenea evoluţiilor din perioada petrecută la Steaua, Chiricheş nu a ezitat să iasă cu mingea la picior cînd a avut ocazia, lucru care uneori l-a ajutat, însă alte ori l-a încurcat. În prima repriză a avut o intervenţia excelentă în faţa lui El Ahmadi. În acelaşi timp, fundaşul a comis o mare eroare la cea mai mare ocazie de gol a gazdelor. S-a terminat 4-0 pentru Tottenham, pentru care urmează derby-ul cu Chelsea.

De asemenea, tot în această seară a jucat şi Manchester City, cu Pantilimon titular, împotriva celor de la Wigan. Echipa românului a cîştigat la scor, 5-0, prestaţia fostului timişorean fiind una bună, reuşind să apere şuturile oaspeţilor fără probleme.

ADVERTISEMENT

23:42 Defoe înscrie încă o dată, Tottenham conduce cu 4-0!

23:36 Tottenham duce scorul la 3-0. Marchează şi marocanul Chadli. Chiricheş va termina partida pe teren, Villas-Boas efectuînd toate cele trei schimbări.

22:58 Paulinho dublează avantajul oaspeţilor

22:33 Pauză. Tottenham conduce cu 1-0 după golul înscris de Jermain Defoe. Vlad Chiricheş a avut o evoluţie decentă, intervenind decisiv în faţa lui El Ahmadi, dar şi greşind la cea mai mare ocazie de gol a gazdelor.

ADVERTISEMENT

22:23 Intervenţie întîrziată asupra lui Albrighton, pentru care este sancţionat cu fault

22:20 Chiricheş este deposedat încercînd să iasă din apărare cu mingea la picior, dar se redresează repede şi recuperează

21:59 Românul îl blochează excelent pe El Ahmadi, îndepărtînd pericolul

UPDATE / Vlad Chiricheş şi-a făcut debutul oficial la Tottenham. Noua sa echipă joacă de la această oră în Cupa Ligii, împotriva celor de la Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Andre Villas-Boas, antrenorul celor del a Tottenham, consideră ca este imposibil să joci la două zile distanţă, acesta fiind foarte nemulţumit de programarea meciului cu Aston Villa din Cupa Ligii la doar 48 de ore de la partida cu galezii de la Cardiff.

Partida din Cupa Ligii de pe Villa Park a fost programată marţi deoarece Birmingham şi West Brom primesc vizita celor de la Swansea respectiv Arsenal miercuri, şi autorităţile sînt îngrijorate de impactul care l-ar putea avea o întîlnire între galeriile echipelor.

“Înţeleg acest lucru, însă este imposibil să jucăm acest meci, însă sper ca spiritul echipei şi motivaţia jucătorilor ne vor ajuta să trecem mai departe. Cupa Ligii nu este prioritatea noastră numărul 1, dar nu cred că sîntem lăsaţi să încercăm să ne luptăm şi pentru acest trofeu cu aceste programări. Sînt şanse ca unii jucători care au fost folosiţi împotriva celor de la Cardiff să fie prezenţi în teren, însă nu cred că voi risca vreo accidentare. Echipa nu are experienţa de a juca odată la două zile, aşa că probabil titularii de la Cardiff nu vor juca în Cupă”, a declarat portughezul.

Presa engleză anunţă că, cel mai probabil, Friedel, Lamela, Holtby, Sandro şi Chiricheş vor figura în echipa lui Tottenham pentru meciul cu Aston Villa. Românul are şanse cu atît mai mari să evolueze, cu cît doi dintre fundaşi, Kaboul şi Rose, absentează din pricina unor accidentări.

Partida va avea loc marţi, 24 septembrie, începînd cu ora 21:45.