Fotbal international

Santi Cazorla, apariție magică la prezentarea la Villarreal. Fanilor nu le-a venit să creadă. Video

10.08.2018 | 14:06
Santi Cazorla aparitie magica la prezentarea la Villarreal Fanilor nu lea venit sa creada Video

Santi Cazorla, apariție magică la prezentarea la Villarreal! Fostul mijlocaș al lui Arsenal a fost prezentat oficial la Villarreal, în fața fanilor prezenți pe Estadio de la Ceramica. Nu a fost o ceremonie de primire obișnuită, cum poate mulți s-ar fi așteptat. Oficialii clubului s-au cândit la o festivitate inedită, așa că au invitat un magician pe stadion. Acesta a adus cu el un tub pe care l-a așezat pe gazon, recipientul a început să se umple de fum, apoi, ca prin minune, Santi Cazorla și-a făcut apariția din fumul gros, în interiorul tubului.

După o serie de accidentări care l-au ținut mult timp departe de gazon, jucătorul de 33 de ani a primit probabil ultima șansă de a mai prinde meciuri. Cazorla a avut parte de cea mai ciudată prezentare oficială din istoria fotbalului. Suporterii spanioli au umplut una dintre tribunele stadionului Ceramica pentru a vedea cum magicianul Yunke îl poate face pe Santi Cazorla să apară de nicăieri. Magicianul a adus cu el un tub cilindric gol de mărimea unui om. La un moment dat, recipientul a început să se umple de fum.

Santi Cazorla, apariție magică la prezentarea la Villarreal

Spre surprinderea fanilor, în cilindru a apărut la un moment dat Santi Cazorla, care a ieșit afară într-o dâră de fum alb și gros. Le-a făcut cu mâna fanilor și a mers să le dea autografe. Chiar dacă l-au rugat să le spună care a fost secretul apariției sale, Cazorla nu l-a trădat pe magicianul Yunke și nu le-a spus nimic. Crescut la juniorii lui Villarreal, jucătorul a plecat la Malaga în 2011 și ulterior la Arsenal. În luna mai a acestui an, clubul londonez a anunțat că se va despărți de spaniol. ”Santi a fost întotdeauna unul dintre jucătorii mei favoriți. Abilitatea sa naturală de a controla mingea cu ambele picioare, viteza de gândire și de deplasare au jucat un rol important în performanțele noastre din ultimii ani. Evoluează cu o bucurie și o libertate care sunt foarte rare. Îi dorim numai bine pe viitor și îi mulțumim pentru importanta contribuție pe care a adus-o la clubul nostru”, a spus la acea vreme directorul general al lui Arsenal, Ivan Gazidis.

Mijlocașul spaniol, care a mai evoluat în cariera sa pentru Recreativo Huelva și Malaga, a câștigat patru trofee cu Arsenal Londra: două Cupe ale Angliei (2014, 2015) și două Cupe ale Ligii Angliei (2014, 2015). De asemenea, el are în palmares două titluri de campion european cu naționala Spaniei (2008, 2012), pentru care a marcat 14 goluri în 77 de meciuri. Din păcate, Santi Cazorla a avut foarte mult de suferit în cariera sa din cauza accidentărilor. El a fost nevoit  să se opereze de nu mai puțin de nouă ori în ultimii doi ani și jumătate.

Santi Cazorla și-a început cariera la Villarreal
Santi Cazorla și-a început cariera la Villarreal