Fotbal intern

VIDEO / Săpunaru l-a luat la pumni pe Bawab! “Ne-am dat cap în cap!”

UPDATE / Cristi Săpunaru a comentat incidentele de la finalul partidei pierdute în faţa celor de la CS Universitatea Craiova cu scorul de 1-2....
18.05.2015 | 00:04
VIDEO  Sapunaru la luat la pumni pe Bawab Neam dat cap in cap

UPDATE / Cristi Săpunaru a comentat incidentele de la finalul partidei pierdute în faţa celor de la CS Universitatea Craiova cu scorul de 1-2.

“Sîntem supăraţi că n-am putut să cîştigăm. În unele meciuri sîntem mai slabi, în altele mai puternici. Să judece cine are de judecat, eu sînt prea supărat ca să mă gîndesc. Cu Bawab fost o mică ceartă, ne-am împins un pic şi asta a fost. Îi felicităm pentru dăruire şi pentru cele trei puncte.

Jucăm de şapte etape cu sabia deaspura capului, luptăm pînă la capăt, nu ne vom lăsa. Încă mai avem şanse pînă la sfîrşit. Meciul direct dintre Concordia şi Gaz Metan ne poate ajuta. Îmi doresc să nu ia CFR-ul punctele!

VIDEO + GALERIE FOTO! NEBUNIE TOTAL IN RAPID-CRAIOVA 1-2!!! VEZI TOT CE S-A INTAMPLAT!!!

La antrenamentul de ieri seară m-am lovit la spate, azi am încercat să joc, dar nu am avut putere. Toţi sînt supăraţi pentru că şi-au dorit altceva de la meciul acesta. Este păcat, Istvan Kovacs a arbitrat extraordinar, îl felicit. Domnul Moraru a spus că va rămîne la echipă indiferent de situaţie, am încredere în el, pentru că Rapid este altceva”, a spus Săpunaru.

Despre incidentul de la final a vorbit şi Bawab: “Nu s-a întîmplat nimic, ne-am dat cap în cap, s-a terminat acum, nu vreau să mai spun nimic. Este frustrant să conduci, apoi să pierzi şi să fii aproape retrogradat. A fost un meci foarte greu, dar nu ştiu. S-a tot vorbit că am dat punctele la alţii, că am luat bani. Cu Rapid am cîştigat după o perioadă proastă, îmi pare rău pentru Rapid”, a spus jucătorul Craiovei.

Rapid a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 1-2 după 1-0 la pauză, şi este cu un pas în liga secundă. Nervii au cedat după fluierul de final. Conflictul a început de la Bogdan Tudor, ofiţerul de presă al Rapidului, care a avut ceva de împărţit la final cu Sorin Cîrţu. Acesta a fost cu greu ţinut de oamenii din staff-ul său.

Disputa a degenerat într-un meleu general, cel mai nervos fiind Cristi Săpunaru care l-a lovit cu pumnul în faţă pe Bawab. Daniel Niculae a fost şi el extrem de nervos, colegii reuşind să-i calmeze cu greu pe cei doi fotbalişti rapidişti.  (CLICK AICI PENTRU VIDEO)