Fotbal international

Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas, diagnosticată cu cancer! O nouă lovitură pentru portarul spaniol. “Drumul va fi greu!” FOTO

Autor: Iuliana Spirache | 22.05.2019 | 08:19
Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas, diagnosticată cu cancer ovarian

Iker Casillas abia și-a revenit după ce a suferit un infarct în timpul unui antrenament, dar portarul spaniol a mai primit o lovitură. Frumoasa lui soție, Sara Carbonero, a fost diagnosticată cu cancer ovarian și a fost deja operat. Partenera de viață a portarului în vârstă de 38 de ani a ținut să își anunțe fanii că este bine și că va urma un tratament de refacere. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas, diagnosticată cu cancer

“Când încă nu ne-am revenit după șoc, viața ne-a surprins din nou. De data aceasta eu am fost cea vizată de acest cuvânt, format din șase litere, pe care mi-este greu să îl scriu. În urmă cu câteva zile în timpul unui control de rutină, medicii mi-au descoperit o tumoare malignă și am fost operată. Totul este bine și din fericire am prins-o din timp, dar mai am câteva luni de bătălie în care trebuie să respect tratamentul.,

Sunt liniștită și am încredere că totul va fi bine. Știu că drumul va fi greu, dar că va fi un final fericit. Mă bazez pe suportul familiei, prietenilor și pe o echipă bună de medici. Profit pentru a îi ruga pe colegii mei jurnaliști să mă respecte și să mă înțeleagă, așa cum m-au tratat mereu, mai ales în aceste momente dificile și delicate pentru mine și familia mea”, este mesajul postat de Sara Carbonero pe contul său de Instagram.

Iker Casillas și Sara Carbonero la un eveniment. Sursă foto: hepta.ro
Iker Casillas și Sara Carbonero la un eveniment. Sursă foto: hepta.ro

Sara Carbonero, încurajată de Iker Casillas și Carles Puyol

Iker Casillas a ținut să îi transmită soției sale un mesaj de încurajare. Astfel, goalkeeperul în vârstă de 38 de ani a răspuns la mesajul postat de Sara Carbonero. “O mare liniștită nu a format niciodată un marinar bun”, este comentariul lăsat de Iker pe Instagram. Totodată, Carles Puyol, fostul rival al lui Iker Casillas de la Barcelona, a încurajat-o pe frumoasa jurnalistă. “Capul sus, să nu îți faci griji, totul va fi bine!”

Sara Carbonero Arevalo este o cunoscută jurnalistă sportivă din Spania. Este editor și prezentator al rubricii sport la Telecinco, prezentator la postul italian, specializat pe fotbal, Premium Calcio și colaborator al emisiunii Deportes Cuatro. S-a născut pe 3 februarie 1984, la Corral de Almaguer, Spania și este căsătorită cu Iker Casillas din anul 2016. Cei doi au împreună doi băieți: Lucas și Martin.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!