Sporturi

Sara Errani, jignită peste tot pe reţelele de socializare! “Eşti o ruşine pentru tenis!” Video

12.04.2019 | 17:30
Sara Errani jignita peste tot pe retelele de socializare Esti o rusine pentru tenis Video

Italianca Sara Errani este jignită peste tot pe reţelele de socializare! Sara Errani, ocupanta locului 243 în clasamentul WTA, s-a făcut de râs la turneul de la Bogota şi a fost jignită pe reţelele de socializare pentru multiplele gafe pe care le-a comis pe terenul de tenis. Jucătoarea de tenis din Italia este deja cunoscută drept finalistă la Roland Garros şi fostă ocupantă a locului 5 WTA.

Cum s-a făcut de râs Sara Errani pe terenul de tenis la turneul de la Bogota

Sara Errani, care va împlini la finalul acesei luni 32 de ani, a căzut într-o extremă nefavorabilă, iar aces lucru s-a observat cu prisosinţă la turneul de la Bogota, unde a comis o mulţime de duble greşeli, procentajul ei la serviciu fiind unul dezastruos cu adevărat. Chiar şi aşa, italianca născută la Bologna a reuşit să obţină calificarea în sferturile de finală ale turneului, fapt pe care mulţi dintre iubitorii sportului alb îl consideră dizgraţios în raport cu jocul ei.

Venită din calificări, Sara Errani s-a calificat în sferturi având o medie de 15 duble greşeli pe meci, o statistică înfiorătoare. Ea a învins-o în primul tur pe Irina Bara, meci în care a comis 18 duble greşeli. Chiar şi aşa, italianca s-a impus după două ore şi 12 minute de joc, scor 4-6, 6-2, 6-3. Suporterii tenisului de pretutindeni au luat atitudine şi i-au transmis jucătoarei din Italia că este inadmisibil să aibă un asemenea serviciu.

Internauţii au răbufnit după jocul arătat de Sara Errani la Bogota

“Vreau să-ţi transmit că eşti o ruşine pentru tenisul profesionist. Nu meriţi să fii numitp jucptoare profesionistp de tenis după acest meci, e un adevărat scandal, am urmărit tenis amator. Mai şi ceri aceleaşi venituri ca bărbaţii, ce glumă”, “Ăsta nu e nici măcar nivel de liceu” sau “Gândiţi-vă cum ar fi ca Errani să câştige turneul de la Bogota cu 15 duble greşeli pe meci!”, sunt doar câteva dintre reacţiile apărute pe internet.

Tags: