Fotbal intern

Sărbătoare în familia Universității Craiova. Alex Ioniță va deveni tătic! “Emoțiile au fost uriașe!” Cerasela e însărcinată în 5 luni și arată demențial! GALERIE FOTO

26.10.2019 | 08:42
Momentul în care Alex Ioniță a cerut-o de soție pe Adriana Cerasela, femeia care îi va dărui un băiețel în luna februarie
ADVERTISEMENT

Sărbătoare în familia Universității Craiova înaintea meciului pe care oltenii îl vor juca duminică, 27 octombrie, de la ora 15.00, cu Academica Clinceni. Cancan.ro anunță că Alex Ioniță va deveni tătic, deși are o relație doar un an cu Adriana Cerasela, o tânără din Galați pe care a cunoscut-o pe site-urile de socializare. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Alex Ioniță, atacantul Universității Craiova, va deveni tătic

Alexandru Ioniță și Adriana Cerasela au devenit iubiți la finalul lunii octombrie a anului 2018, iar atacantul care evoluează sub formă de împrumut la Universitatea Craiova a cerut-o de soție pe 27 mai 2019, chiar înainte ca să plece într-o vacanță în Maldive. Cei doi au conceput bebelușul în vacanța exotică pentru care fotbalistul a scos din buzunar nu mai puțin de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

“Emoțiile au fost uriașe, a fost nevoie de câteva momente să îmi revin. Este cea mai frumoasă veste pe care am primit-o. Sper să reușesc să îi ofer băiatului meu sfaturi pe care să le pună în aplicare pe durata vieții și să nu facă greșelile mele. Cred că oricine își dorește asta pentru copilul său, să fie mai bun decât părinții lui“, a spus Alex Ioniță pentru sursa citată mai sus.

Adriana Cerasela și Alexandru Ioniță. Viitoarea mămică își etalează cu bucurie burtica

S-au mutat împreună la Craiova

Adriana Cerasela este născută în Galați, dar s-a mutat în București pentru a urma studiile la Facultatea de Relații Economice Internaționale. După ce a aflat că este însărcinată, tânăra în vârstă de 23 de ani s-a mutat alături de fotbalistul Universității la Craiova.

ADVERTISEMENT

Logodnica lui Alex Ioniță este de meserie make-up artist și deține un salon de înfrumușețare în orașul natal. Astfel, în conturile brunetei intră lunar între 3.000 și 5.000 de euro. Mai mult, Cerasela a aflat că va deveni mămică chiar de ziua ei.

  • 600.000 de euro este cota lui Alex Ioniță, conform transfermarkt.com