Premier League

Şase fotbalişti ai lui Manchester United îl vor demis pe Jose Mourinho! Cine îl apără pe portughez

28.09.2018 | 11:29
Sase fotbalisti ai lui Manchester United il vor demis pe Jose Mourinho Cine il apara pe portughez

Este război total pe “Old Trafford”, iar şase fotbalişti ai lui Manchester United îl vor demis pe Jose Mourinho. Englezii anunţă că vestiarul echipei s-a rupt după ce “diavolii” au fost eliminaţi de Derby County din Cupa Ligii. La finalul meciului, antrenorul portughez a făcut o serie de comentarii care au dus la o adevărată ruptură la club.

Andreas Pereira, Antony Martial, Eric Bailly, Luke Shaw, Fred şi Marcus Rashford sunt jucătorii nemulţumiţi de Jose Mourinho şi care abia aşteaptă ca acesta să fie demis de la Manchester United. Cei şase fotbalişti s-au unit în jurul lui Paul Pogba, care se află într-un adevărat război cu antrenorul portughez. La începutul săptămânii, mijlocaşul francez şi-a pierdut rolul de vicecăpitan, iar decizia a fost anunţată în vestiar de Jose Mourinho în absenţa fotbalistului. În plus, Paul Pogba forţează un transfer la FC Barcelona, echipă care l-a dorit în vară.

Şase fotbalişti îl vor demis pe Jose Mourinho de la Manchester United, cinci îl apără

Dacă cei şase fotbalişti îl vor demis pe Jose Mourinho de la Manchester United, o altă parte a vestiarului îl susţine pe antrenorul portughez. Nemanja Matic, Ashley Young, Antonio Valencia, Marouane Fellaini şi Alexis Sanchez sunt jucătorii care îi ţin partea tehnicianului de 55 de ani şi îl sprijină.

Tot războiul de la Manchester United a început după ce Jose Mourinho a făcut câteva declaraţii acide la finalul partidei cu Derby County“Când am văzut că am ajuns la şasea sau la a şaptea serie de penalty-uri m-am gândit că vom avea probleme cu Jones sau Bailly. Am ştiut că vor fi probleme. Tu crezi că îi critic? Nu este aşa. Nu critic echipa în niciun fel”, a declarat Jose Mourinho la finalul meciului cu Derby County.

Şase fotbalişti ai lui Manchester United îl vor demis pe Jose Mourinho. Cine îl apără pe portughez
Şase fotbalişti ai lui Manchester United îl vor demis pe Jose Mourinho. Cine îl apără pe portughez
Tags: