Fotbal international

Sassuolo-Juventus 0-3. Ronaldo a devenit primul fotbalist care înscrie în nouă deplasări consecutive de Serie A. Video

10.02.2019 | 20:47
SassuoloJuventus 03 Ronaldo a devenit primul fotbalist care inscrie in noua deplasari consecutive de Serie A Video

Juventus a obținut un succes categoric în Serie A, impunându-se cu 3-0 pe terenul lui Sassuolo. Pe lista marcatorilor s-a aflat și Cristiano Ronaldo, care a devenit primul jucător din istorie care înscrie în nouă deplasări consecutive din campionatul Italiei. 

Pentru Juventus urmează meciul din deplasare cu Atletico Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Min. 86 – GOOOOOOOOOL JUVENTUS! Emre Can marchează din pasa lui Ronaldo  VIDEO AICI

Min. 70 – GOOOOOOOOL JUVENTUS! Ronaldo marchează și devine primul jucător din istorie care înscrie în nouă deplasări consecutive de Serie A  VIDEO AICI

Min. 23 – GOOOOOOOOL JUVENTUS! Khedira deschide scorul VIDEO AICI


Partida Sassuolo – Juventus se joacă duminică, 10 februarie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 23-a din Serie A. Practic meciul este în deplasare pentru ambele echipe, pentru că Sassuolo evoluează, de când a promovat în Serie A numai pe alte stadioane, la Reggio Emilia sau la Modena, pentru că nu are condiții de primă divizie. Acest meci se joacă la Reggio Emilia. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Juventus privește de sus celelalte competitoare la nivel de campionat, torinezii fiind neînvinși după 22 de etape și pare de crezut că tocmai Sassuolo, echipa pregătită de fostul jucător al CFR Cluj, De Zerbi, să facă acest lucru, deși cu ani în urmă neroverdii au mai făcut așa ceva și după acel 0-1 cu Sassulo Juve a avut apoi o serie impresionantă de meciuri fără eșec.

Sassuolo – Juvenus Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Meciul Sassuolo – Juventus are loc duminică, 10 februarie, de la ora 19:00 pe stadionul pe Mapei – Citta del Tricolore și contează pentru etapa a 23-a din Serie A. Puteți viziona partida în direct pe programele Digi Sport și Telekom Sport, dar mai aveți o variantă în cazul în care sunteți în imposibilitatea de a vedea întâlnirea pe micul ecran, accesând site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări desafășurarea partidei în format LIVE VIDEO.

Sassuolo - Juventus. Meciul se joacă la Reggio Emilia, terenul de acasă pentru Sassuolo
Sassuolo – Juventus. Meciul se joacă la Reggio Emilia, terenul de acasă pentru Sassuolo

Ambii antrenori au multe bătăi de cap pentru acest meci, ca urmare a numeroaselor absențe din lot. Massimiliano Allegri nu se poate baza în continuare pe tripleta defensivă Bonucci, Barzagli, Chiellini, la mijloc nu îi are pe Cuadrado și Douglas Costa, iar Bernardeschi este incert. Va trebui să joace din nou cu Caceres și Rugani în centrul apărării, în timp ce în față vor fi Dybala, Mandzukic și Cristiano Ronaldo. La casele de pariuri Juventus are 1,55 pentru victorie, Sassuolo 6,10, iar remiza 4,10. Și un gol Sassuolo are cotă bună, 1,55.