Fotbal intern

Scandal monstru la o echipă cu pretenţii de Liga 1! ”Vă omor pe amândoi”

Denis Ispas şi Gerogian Honciu, jucători importanţi la Chindia Târgovişte, au intrat în ultimele 6 luni de contract şi refuză să semneze prelungirea. Preşedintele clubului a trecut la ameninţări, folosind un limbaj din filmele cu gangsteri.
21.01.2018 | 16:41
Scandal monstru la o echipa cu pretentii de Liga 1 Va omor pe amandoi

Marcel Ghergu, preşedintele de la Chindia Târgovişte, şi-a pierdut cumpătul când a auzit că Denis Ispas şi Georgian Honciu refuză prelungirea contractelor şi ar vrea să plece chiar la rivala la promovare,  Dunărea Călăraşi. “O să vă fac viaţa un calvar! O să vedeţi voi cine sunt eu în oraşul ăsta. O să aveţi viaţa grea de tot cu mine. Vă omor pe amândoi! O să vă distrug! Aţi ajuns voi să faceţi figuri şi să plecaţi când vreţi voi?! Cine sunteţi voi, mă, să faceţi fiţe şi figuri?! De mâine numai pe câmp vă antrenaţi, aţi terminat-o cu mine” a spus conducătorul Chindiei în Gazeta.

Preşedintele Chindiei a avut grijă ca cei doi să nu se mai antreneze cu restul jucătorilor şi i-a trimis pe un teren îmbibat cu apă şi plin de pietre. Mai mult decât atât, Denis Ispas şi Georgian Honciu nu îşi vor primi nici restanţele salariale.

Denis Ispas nu s-a speriat şi vrea să plece cu orice preţ

Potrivit dbonline.ro, Ispas a spus: “Nu o să mai mă întorc din drum şi nu o să mai semnez niciun fel de prelungire cu Chindia. Am oferte de la echipe din prima ligă. Nu pot să plec, asta fiindcă s-au cerut foarte mulţi bani pe mine, ceea ce nu este corect. Ceea ce s-a cerut este enorm de mult pentru un jucător care a evoluat doar la liga a doua. Până acum, am jucat şi confirmat la liga a doua şi nu la Liga 1. Am fost pedepsit şi financiar. Pe luna decembrie nu mi-am primit salariul, spre deosebire de colegii mei”

După 21 de etape din Liga 2, Chindia Târgovişte este pe locul 3, cu 42 de puncte. Pe poziţia secundă este AFC Hermannstadt, cu 48 de puncte, iar pe pe prima poziţie este chiar echipa la care vor să plece Ispas şi Honciu, Dunărea Călăraşi (49 de puncte).