Fotbal international

SCANDAL cu Maradona. Poliţia a fost chemată în camera lui de hotel!

Diego Maradona se află la Madrid, acolo unde va urmări diseară meciul dintre Real şi Napoli, din cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor....
15.02.2017 | 21:01
SCANDAL cu Maradona Politia a fost chemata in camera lui de hotel

Diego Maradona se află la Madrid, acolo unde va urmări diseară meciul dintre Real şi Napoli, din cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Înainte cu cîteva ore de startul partidei, poliţia a fost chemată în camera de la hotelul unde sînt cazaţi Diego Maradona şi concubina acestuia, Rocio Oliva. Presa din Spania anunţă faptul că motivul ar fi fost violenţa domestică. ”O ceartă puternică”, scriu jurnaliştii de la Marca. Cea care a sunat la numărul de urgenţă a fost chiar prietena fostului mare fotbalist.

escortat

”Alo, recepţia? Sunt atacată!”

Cuplul stă la hotelul ”Eurostars Suites Mirasierra”. În jurul orei 8 dimineaţa, Rocio Oliva a sunat la recepţie, acolo unde a cerut ajutorul întrucât era atacată. Poliţia a ajuns la ora 8:30. În declaraţia dată autorităţilor, femeia a notat că Maradona a devenit violent după o ceartă serioasă. Cei doi au rămas două ore împreună cu poliţiştii, însă nu s-a făcut nici o plîngere din partea nici unuia dintre ei. Nimic nu avea să anunţe conflictul dintre Maradona şi prietena lui. Cu o zi înainte de acest incident, Rocio Oliva a postat pe Instagram o poză în care se afla alături de Maradona la spa. ”Te iubesc, dragostea mea”, a fost titlul imaginii.

3D3D564800000578-0-Rocio_Oliva_uploaded_this_image_of_the_couple_in_Madrid_on_Tuesd-a-5_1487153582642

”Bad Boy” dintotdeauna!

Înainte de acest incident, Maradona a mai avut o ieşire nervoasă. Jurnalistul Angel Garcia, de la COPE susţine că argentinianul l-a lovit în timpul unui interviu. De-a lungul vieţii sale, Maradona a fost ”neliniştit”. A avut probleme cu drogurile, fiind trimis acasă de la Cupa Mondială din 1994 şi a fost actorul principal într-o bătaie generală, în timpul în care evolua pentru Barcelona.

Vezi video mai jos cu bătaia de la meciul Barcelona – Athltic Bilbao, disputat în anul 1984.