Fotbal intern

Omrani, Rus şi Arlauskis, bătaie la Untold pentru o femeie! Video. Au fost evacuaţi de securitate. Video

07.08.2018 | 16:11
Rus, Omrani şi Arlauskis, bătaie la Untold

Adrian Rus, Billel Omran şi Giedrus Arlauskis s-au bătut alături de mai mulţi colegi de la CFR Cluj după victoria obţinută în faţa celor de la Concordia Chiajna, 2-1, în Liga 1 Betano la celebrul festival de muzică Untold. anunţă cancan.ro Cei doi portari de la campioana României şi vârful francez au fost în centrul atenţiei după o bătaie iscată din cauza Vlăduţei Lupău, celebra cântăreaţă de muzică populară care se află într-o relaţie de câteva luni cu al treilea portar al clujenilor. VEZI AICI VIDEO CU JUCĂTORII DE LA CFR CLUJ + IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

Conform celor de la sursei citate, jucătorii antrenaţi de Toni Conceicao au particapat la ultima zi a festivalului de muzică desfăşurat în Cluj, iar unii dintre ei au ieşit în evidenţă după câteva pahare în plus. Arlauskis părea să fie cel mai bine dispus dintre jucătorii campioanei şi şi-a permis chiar să-l pălmuiască amical pe unul dintre prietenii de pahar.

Adrian Rus, al treilea portar de la CFR, a dat cu pumnul

Portarul celor de la CFR Cluj a devenit extrem de nervos după câteva pahare şi a sărit să îl bată pe Adrian Mureşan, fostul iubit al Vlăduţei Lupău, cea care are o relaţie de câteva luni cu goalkeeper-ul campioanei en-titre. În nebunia creată au intervenit rapid bodyguarzi, precum şi Arlauskis şi Omrani, ultimul fiind oprit la timp de o domnişoară tânără alături de care şi-a petrecut seara.

Omrani, Rus şi Arlauskis, scandal la Untold! Au fost evacuaţi de securitate. Video 10
Fotbaliştii lui CFR Cluj, scandal la Untold

Adrian Rus avea să fie evacutat din stadion în cele din urmă de către forţele de ordine prezente la eveniment, în ciuda faptului că jucătorii celor de la CFR Cluj au încercat să-i oprească. Portarul echipei din Gruia este cunoscut de altfel pentru viaţa extrasportivă tumultoasă pe care o duce, fiind de mai multe ori în prim planul evenimentelor. Adrian Rus s-a ales  de altfel cu 20 de etape de suspendare în 2015, când juca în liga a cincea la o formaţie din judeţul Cluj. La vremea respectivă, el a urcat din teren în tribune și a bătut un susținător al echipei adverse împreună cu fratele său, Ionuț Rus.

Fotbalistul de 24 de ani a fost implicat şi în 2016 într-un scandal de proporţii în zona căminelor studenţeşti din Haşdeu. Portarul s-a deplasat pe atunci alături de alţi doi colegi de la Universitatea Cluj, formaţie la care a evoluat până anul trecut, în zona complexului studenţesc din Cluj şi au iscat o bătaie în toată regula într-un restaurant.

Adrian Rus este cunoscut în oraş mai mult datorită tatălui său, Toma Rus, fost şef al BCCOCLUJ şi fost secretar de stat la M.A.I. şi pentru escapadele nocturne.

Sursa foto: Cancan.ro