Fotbal intern

Scandal cu staff-ul lui Adrian Mutu. “Vom ajunge la judecată!”

16.07.2018 | 13:46
Scandal cu stafful lui Adrian Mutu Vom ajunge la judecata

Scandal cu staff-ul lui Adrian Mutu. Conducerea clubului FC Voluntari intenţionează să îi sancţioneze pe Victor Naicu şi pe Daniel Florea pentru faptul că de două săptămâni lipsesc nemotivat de la serviciu.

Victor Naicu, omul care a figurat ca antrenor principal în acte în mandatul lui Adi Mutu la FC Voluntari, dar şi Daniel Florea, cel care a fost antrenor secund, sunt pe cale să se trezească cu amenzi drastice din partea conducerii ilfovenilor după ce au fost daţi afară de la prima echipă. Mai mult, aceştia au fost umiliţi de şefii lor după ce au fost prezenţi în aeroport în urmă cu două spătămâni, atunci când echipa a plecat în cantonament în Slovenia, dar lor nu li s-au rezervat bilete.

Scandal cu staff-ul lui Adrian Mutu. “Vom ajunge la judecată!”

De ce riscă să fie amendaţi? FANATIK.RO a luat legătura cu noul director tehnic al clubului FC Voluntari, iar Mircea Rădulescu ne-a explicat care este situaţia celor doi angajaţi. “Eu nu o să mă apuc acum să mă rog de Victor Naicu şi de Daniel Florea să vină la serviciu. Tu, dacă nu de duci două săptămâni la muncă şi lipseşti nemotivat ce îţi spun şefii? Te felicită? Încasezi vreo primă? Eu am avut o discuţie cu ei doi acum două săptămâni şi le-am spus că îi aştept la lucru, dar nici până la această oră nu au apărut la serviciu. Amândoi lipsesc nemotivat de două săptămâni.

Ce credeţi voi că li se întâmplă celor care lipsesc nemotivat de la serviciu? Sancţiuni! E logic. Ei aveau de început un program de lucru de la ora nouă, dar nu l-au respectat. Nu eu trebuie să îi sun pe ei să vină la muncă. Ei trebuie să mă caute pe mine şi să mă întrebe ce au de făcut. Însă ei vor să stea acasă. Treaba lor!”, a spus Rădulescu.

Scandal cu staff-ul lui Adrian Mutu.”Este incredibil până unde s-a ajuns!

Contactat de către FANATIK.RO pentru a răspunde acuzelor lui Mircea Rădulescu, Victor Naicu ne-a spus că lucrurile nu stau deloc aşa. “Este incredibil până unde s-a ajuns. Acum vor să ne scoată vinovaţi pe noi, nu? Păi până să plece echipa în cantonament ce am făcut noi? Nu ne-am dus la serviciu? Avem şi filmări. Nu ne-am dus noi în aeroport şi ne-am trezit că nu avem bilete rezervate? Acolo era serviciul nostru conform fişelor posturilor noastre. Noi aveam serviciu la prima echipă. Trebuia să ne agăţăm cu forţa de avion? Hai să vă spun eu cum a stat treaba.

Nea Ando, cel care acum este manager, ne-a spus că dacă vrem noi putem să facem scouting pentru Voluntari. Să ne ducem să urmărim jucători. Adică eu din antrenor principal, aşa cum am contractul cu FC Voluntari, mă trezesc dintr-o dată scouter. Evident că nu am acceptat. Atunci domnul Ioan Andone ne-a spus să discutăm cu Mircea Rădulescu, cel care este noul director tehnic. Dânul m-a sunat acum două săptămâni şi i-am spus că sunt acasă la Craiova. Mi-a spus că este ok şi că o să ne mai auzim. Nici până în ziua de azi nu am mai primit vreun un semn de la el, iar acum aud de la tine că a afirmat că lipsim nemotivat de la serviciu. Este incredibil unde s-a ajuns. Eu mi-am primit de la Voluntari de când am început contractul cu ei doar jumătate din salariul de pe aprilie, în rest absolut nimic. Adi Mutu nu şi-a luat nici un salariu. Îmi voi contacta avocatul şi voi acţiona clubul în judecată la comisii. Nu se mai poate aşa”, a spus Victor Naicu. Clubul FC Voluntari s-a salvat de la retrogradare, după ce partidele din tur şi retur cu Chindia Târgovişte s-au încheiat 1-1. Dar ilfovenii au reuşit în cele din urmă să rămână în Liga 1 după executarea loviturilor de la 11 metri.

2 luni a fost Naicu antrenor principal la FC Voluntari