News

Scandal de amploare la Călăraşi. Un poliţist este acuzat că a violat şi ameninţat o minoră

Un nou scandal de amploare zguduie poliţia. Un agent dintr-un sat din Călăraşi este acuzat că a violat o adolescentă de 15 ani chiar în sediul postului de poliţie. Fata spune că bărbatul ar...
17.05.2016 | 11:52
Scandal de amploare la Calarasi Un politist este acuzat ca a violat si amenintat o minora

Un nou scandal de amploare zguduie poliţia. Un agent dintr-un sat din Călăraşi este acuzat că a violat o adolescentă de 15 ani chiar în sediul postului de poliţie. Fata spune că bărbatul ar fi ameninţat-o apoi că o împuşcă dacă spune ce s-a întâmplat. Atât poliţiştii, cât şi inspectotrii de la Protecţia Copilului fac acum anchete pentru a stabili dacă tânăra chiar a fost abuzată sexual.

Scandalul a izbucnit în momentul în care mama vitregă a adolescentei a aflat că anul trecut, când aceasta avea doar 15 ani, a întreţinut relaţii sexuale cu ajutorul şefului de post chiar în sediul poliţiei. Femeia a depus plângere pentru viol.

În faţa anchetatorilor, minora povestit că bărbatul a ameninţat-o că o împuşcă dacă nu întreţine cu e relaţii sexuale.

“M-a chemat să vorbim despre părinţi. Mi-a zis să nu spun la nimeni, să nu-i aduc televiziunea pe cap.A abuzat de mine. Mi-a fost frică de el, că m-a ameninţat că-mi trege un glonţ în cap. M-a obligat să facem şi sex oral, atunci m-a împins, mi-a aruncat bluza de pe mine, era beat atunci”, a povestit fata, potrivit România TV.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili care este adevărul. Mai multe persoane susţin, însă, că între cei doi ar fi fost o poveste de dragoste, iar poliţistul în vârstă de 30 de ani, care este căsătorit, s-ar fi îndrăgostit de minoră.

Mai mult, pentru a nu avea probleme la locul de muncă, poliţistul şi-a dat demisia înainte de izbucnirea scandalului.

Sursă: www.romaniatv.net