Sport

Scandal după ce fanii au rămas fără bilete la SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București. Jandarmii au calmat spiritele

11.03.2019 | 17:36
Scandal dupa ce fanii au ramas fara bilete la SCM Ramnicu Valcea  CSM Bucuresti Jandarmii au calmat spiritele

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București este clar derby-ul Ligii Florilor la handbal feminin. Superstarurile din Capitală și-au găsit un rival puternic în echipa vâlceană, continuatoarea defunctei Oltchim Râmnicu Vâlcea. Mai mult, „Tigroaicele” au și pierdut de două ori în fața lui SCM Râmnicu Vâlcea, mai întâi în meciul din Supercupa României, apoi în partida tur din campionat. Cum lupta la titlu se dă doar între cele două formații, interesul pentru partida din Sala Traian este enorm.

Scandal pe bilete înainte de SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București

Cum micuța sală de sport din Râmnicu Vâlcea are o capacitate de puțin peste 2.000 de locuri, vâlcenii au luat cu asalt casele de bilete, ca pe vremurile Oltchimului. Aceștia s-au așezat la rând încă de la 7 dimineața și au stat și 7 ore în parcarea arenei până s-au deschis casele. Astfel, tichetele s-au epuizat extrem de repede. Potrivit presei locale, oamenii care au rămas la coadă acuză faptul că biletele s-au epuizat după ce doar 100 de persoane au reușit să își cumpere un loc la adevărata finală a Ligii Florilor.

„S-au dat 600 de bilete. Vânzătoarele ne-au arătat cotoarele și ne-au spus că restul sunt abonamente, bilete pentru galerie, pentru handbaliste, pentru echipa oaspete, oficialități. Dacă se respecta regula de a nu da unei singure persoane mai mult de patru bilete dintre cele puse în vânzare, cred că ajungeau la mai mulți. Eu am avut mai puțin de 100 de persoane înaintea mea și nu mi-a venit rândul”, s-a plâns un fan al SCM Râmnicu Vâlcea, potrivit arenavalceana.ro.

Biletele de la SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București

Jandarmii au calmat atmosfera la Sala Traian

După ce lucrurile riscau să degenereze din cauza nemulțumirilor sutelor de fani rămași cu buza umflată, jandarmii s-au văzut nevoiți să întervină pentru a calma spiritele. Autoritățile au vorbit cu fanii timp de o jumătate de oră pentru a-i calma, iar cei care nu au prins bilet, au plecat supărați de la meci, susțin cei de la Curierul de Vâlcea.

Suporterii care nu au mai prins bilet la meci pot însă să vadă partida pe un ecran de mari dimensiuni care va fi amplasat în centrul orașului. De asemenea, meciul va fi transmis și de către TVR. Partida este programată miercuri, 13 martie, cu începere de la ora 21.00!