Fotbal international

Scandal în vestiar pe bilete la FCSB – Rapid Viena. Jucătorii, nemulțumiți de decizia lui Geambazi

29.08.2018 | 23:59
Scandal pe bilete la FCSB - Rapid Viena. Jucătorii roș-albaștri sunt nemulțumiți că nu pot primi gratuit un număr nelimitat de bilete

Jucătorii lui Nicolae Dică sunt nemulțumiți înainte de FCSB – Rapid Viena! Iar subiectul sunt biletele pentru meciul care decide viitorul european al echipei în acest sezon. Și nu vorbim aici de biletele care se cumpără de la case, ci de biletele pe care fotbaliștii le primesc gratuit la fiecare meci de pe teren propriu.

Este vorba despre tichetele de la lojă și de la tribuna I, acele invitații din partea clubului, fiecare jucător având rezervate un anumit număr de bilete. Iar nemulțumirea vestiarului pornește de la faptul că s-a stabilit o cotă pentru fiecare. Iar aceasta este de 4 la lojă și, eventual, 4 la tribuna 1, maxim pentru fiecare fotbalist.

Scandal pe bilete la FCSB – Rapid Viena. Ce spune Geambazi

De ce s-a ajuns la această situație? Pentru că Vasi Geambazi, patronul din acte al FCSB, a decis că nu e normal să oferi zeci de bilete gratuite unora dintre jucători, iar aceștia să nu le folosească sau, și mai rău, să le dea unor bișnițari pentru a le valorifica! Și asta chiar dacă e vorba de invitații sau bilete gratuite.

FANATIK.RO a vrut să lămurească această problemă și cu Vasi Geambazi, dar acesta nu a dorit să comenteze prea mult situația. „Am auzit și eu că se plâng unii și alții, dar nu e nicio problemă. Aici e vorba despre normalitate, nimic altceva. Deranjează normalitatea?”, s-a limitat să comenteze Geambazi.

De unde a pornit totul? Unii cereau și 20 de bilete gratuite!

Această situație a creat nemulțumiri în vestiar de când a început sezonul. Este o „noutate” apărută vara aceasta, informațiile FANATIK.RO fiind că decizia a fost luată din cauza faptului că în mod normal biletele respective erau destinate doar pentru familiile jucătorilor și cei apropiați. Dar au fost situații când unii jucători solicitau și câte 20 de invitații gratuite din partea clubului. Ceva cam greu de înțeles. „Dacă tot vor 20-30 de bilete, atunci să le plătească! Doar au de unde…”, li s-ar fi transmis.

Câte bilete mai sunt la FCSB – Rapid Viena. Șanse de sold-out!

Decizia nu s-a schimbat înainte de acest capital FCSB – Rapid Viena, cu atât mai mult cu cât nebunia de a prinde un bilet este la cote înalte. Toată lumea vrea bilete, jucătorii sunt asaltați de apropiați cu zeci de cereri, dar șefii au rămas impasibili. Nu se schimbă regula nici măcar acum când cererea este uriașă.

Și FRF oferă invitații gratuite la toate meciurile naționalei, și procedează la fel ca FCSB
Cele mai căutate invitații sunt cele la lojă. Vasi Geambazi a decis să dea doar 4 bilete de căciulă, motiv de scandal în vestiar înainte de FCSB – Rapid Viena

Iar în ceea ce privește biletele pentru public, ultimele informații FANATIK.RO sunt că s-ar putea ca meciul să se joace cu stadionul plin. Pe actualizarea pe care cei de la FCSB o au, cu 24 de ore înainte de partidă mai erai câteva mii de bilete, 3-4 mii, la inelul trei al tribunei 1! Adică șanse mari de „sold-out”!

Jucătorii nemulțumiți, dar super-montați: „Toată lumea ne dă morți!”

Dacă jucătorii „mârâie” în ceea ce privește biletele, referitor la partida decisivă sunt extrem de montați. Mihai Bălașa, unul dintre liderii vestiarului, este de părere că el și colegii săi vor face o partidă mare joi seara.

Am demonstrat și în alte meciuri, când toată lumea ne dădea morți, că am reușit să ne ridicăm. Trebuie să fim mult mai atenți în retur. Ne-au surprins pe contraatac în tur, am făcut greșeli care ne-au costat, iar în final am avut și neșansă, pentru că am ratat foarte mult”, a declarat fundașul înainte de întâlnire.