Fotbal international

VIDEO. United – Liverpool, remiză cu goluri. City, zdrobită de Everton!

Manchester United şi Liverpool au terminat la egalitate, scor 1-1. În ciuda rezultatului de egalitate, meciul a fost unul extrem de animat! Milner a deschis scorul în minutul 27 după o lovitură...
16.01.2017 | 00:03
VIDEO United  Liverpool remiza cu goluri City zdrobita de Everton

Manchester United şi Liverpool au terminat la egalitate, scor 1-1. În ciuda rezultatului de egalitate, meciul a fost unul extrem de animat! Milner a deschis scorul în minutul 27 după o lovitură de la 11 metri, acordată de arbitru pentru un henţ al lui Pogba. Ibrahimovic a restabilit egalitatea în minutul 84, printr-o lovitură de cap foarte bine plasată.

Man. United – Liverpool 1-1 (Ibrahimovic 84 / Milner 27 pen.)

yyy

Clsament

123

Rezultate:

rez

Cu 20, respectiv 18 titluri naţionale cucerite, United şi Liverpool sînt cele mai titrate cluburi din fotbalul englez, iar duminică vom avea parte de un nou duel direct între cele două.

Partida vine într-un moment prielnic pentru ambele echipe. Manchester United are în prezent o serie neîntreruptă de 6 victorii în campionat. În ciuda acestui şir impresionant, oamenii lui Jose Mourinho nu au reuşit să urce prea mult în clasament, ocupînd abia locul 6, după 20 de etape.

Ce-i drept, diferenţa faţă de Liverpool, ocupanta locului secund, este de numai 5 puncte, astfel că „diavolii” pot face un salt important la finalul acestei runde. Liverpool a pierdut doar două meciuri în actualul sezon, ambele în deplasare în compania unor adversari modeşti, Burnley şi Bournemouth.

„Cormoranii” au cîştigat însă acolo unde conta mai mult, în fieful lui Chelsea, liderul campionatului. Cu 48 de goluri înscrise, Liverpool are cel mai prolific atac din Premier League. United, cum era de aşteptat, excelează în apărare, avînd o medie de mai puţin de un gol încasat per meci.


Everton – Manchester City 4-0 (Lukaku 34, Mirallas 47, Davies 79, Lookman 90+4) VIDEO

Este cea mai severă înfrângere suferită de Man City în faţa lui Everton de la înfîînţarea Premier League, în 1992.

cty

Chelsea a desfinţat campioana Angliei Leicester, cîştigînd cu scorul de 3-o. Cele trei goluri au fost marcate de Alonso (2) şi de Pedro. Duminică de la ora 18:00 e derby-ul Angliei, Manchester United – Liverpool.

Leicester – Chelsea 0-3 (Alonso 6, 51, Pedro 71) VIDEO

chelsea

UPDATE | Tottenham a spulberat-o pe West Brom în primul meci al etapei. Spurs s-au impus cu un categoric 4-0, atacantul Harry Kane reuşind un hat-trick. 

VIDEO AICI

ttt

Leicester – Chelsea, sîmbătă, 14 ianuarie, ora 19:30

În ziua meciului Leicester – Chelsea, presa din Anglia scrie că Diego Costa a primit o ofertă atronomică din China: 35.000.000 de euro pe an! Ar deveni, astfel, cel mai bine plătit fotbalist din lume! Brazilianul le-a transmis şefilor că nu se mai poate concentra după ce a primit o astfel de ofertă. Drept consecinţă, s-a iscat un scandal în sînul echipei, Antonio Conte trasmiţîndu-i brazilianului: ”Du-te în China!”


Cum n-ar fi fost suficientă forma slabă din campionat, Leicester a rămas timp de o lună fără cel mai important jucător al său. Algerianul Mahrez a plecat la Cupa Africii pe Naţiuni, luându-l cu el şi pe Slimani. De cealaltă parte, totul pare să funcţioneze la Chelsea. În ciuda eşecului suferit runda precedentă în deplasare cu Tottenham, londonezii au de ce să fie încrezători. Premergător acestei înfrîngeri, Chelsea reuşise o serie de 13 victorii în Premier League, reprezentînd un adevărat record în istoria clubului de pe Stamford Bridge.

Campioana, în pericol de retrogradare

Leicester este ameninţată cu retrogradarea, avînd un avans de numai 6 puncte faţă de ocupanta primului loc care duce în Championship.Ranieri şi băieţii săi acordă în continuare o mai mare atenţie Ligii Campionilor, acolo unde se pregătesc de confruntările cu Sevilla, din faza optimilor de finală. Nici un jucător din lotul celor de la Leicester n-a reuşit să înscrie mai mult de cinci goluri în actuala stagiune. În plus, singurii care au atins această bornă ar putea să nu joace. Slimani cu siguranţă va lipsi, iar Vardy este incert. În schimb, la Chelsea, Diego Costa este gata de atac. Cu 14 goluri înscrise, ibericul de origine braziliană este golgheterul la zi din Premier League.

Ce pariem?

Leicester stă bine „acasă” totuşi, pierzînd doar două dintre cele 10 partide avute în campionat. Tot două meciuri a pierdut şi Chelsea în deplasare, unde a obţinut 7 victorii cu 14 goluri înscrise şi 9 primite„Vulpile” au cedat deja de două ori în faţa lui Chelsea în acest sezon. Prima dată în Cupa Ligii, după un meci decis în prelungiri, iar a doua oară în campionat, 0-3 pe Stamford Bridge. Pe teren propriu, Leicester a primit de fiecare dată gol de la Chelsea în ultimii 20 de ani. În acelaşi timp, a marcat mereu, mai puţin la disputa din 2004, pierdută cu 0-4. Gazdele vin după două meciuri la rînd fără gol primit în campionat: 1-0 cu West Ham şi 0-0 cu Middlesbrough
* 1,62 este cota pentru „2 solist”

Celelalte meciuri de sîmbătă:

123444

Clasament

clasament