News

Scandal înainte de ultimul episod din Game of Thrones. Fanii vor ca sezonul 8 să fie refăcut

17.05.2019 | 14:29
Scandal inainte de ultimul episod din Game of Thrones Fanii vor ca sezonul 8 sa fie refacut

Dezamăgiți de scenariu, sute de mii de fani “ Game Of Thrones” au iniţiat o petiţie prin care solicită ca ultimul sezon al celebrului serial să fie refăcut! Între timp, două imagini postate de HBO înainte de difuzarea episodului final fac vâlvă printre internauți.

Fanii Game of Thrones cer refacerea ultimului sezon

Fanii din toată lumea susţin că „Game Of Thrones” merită un sezon final care are sens și au semnat o petiție creată pe Change.org pentru a schimba deznodământul dramei epico-fantastice. Peste 500.000 de persoane au semnat această petiție până joi dimineaţă, potrivit Daily Mail.

Petiţia vine la scurt timp după difuzarea penultimului episod al seriei TV, care a fost intens criticat de fani, în care ”Mama Dragonilor” pare cî își pierde controlul și omoară mii de oameni nevinovați, în timpul asediului la King’s Landing. ”David Benioff şi D.B. Weiss s-au dovedit a fi scenarişti teribil de incompetenţi în lipsa materialului sursă”, se arată în mesajul care însoţeşte petiţia.

Fanii Game of Thrones cer refacerea ultimului sezon, dezamagiti de scenariu

HBO nu le-a răspuns încă fanilor

Apelul făcut de fanii „Game of Throne” către postul HBO este cât se poate de direct: „Această serie merită un sezon final care are sens”. HBO nu a răspuns fanilor serialului, în schimb, postul a publicat, înainte de difuzarea ultimului episod din „Game of Throne” pe 19 mai, două imagini cu ce urmează să se întâmple în cel de-al şaselea episod din cel de-al optulea sezon. În prima imagine se poate vedea cum Daenerys se pregătește să aibă un discurs în fața armatei și privește spre Kings Landing care încă fumegă.

„Game of Thrones” este în prezent privit ca fiind unul dintre cele mai de preț producții televizate ale momentului, însă atrage atenția de asemenea prin efectele speciale, scenariu și suspans. Acest lucruri au stârnit curiozitatea presei, dornică să afle cât costă toate acestea.

Astfel, jurnaliștii de la E! Online au descoperit că scenele filmate atât prin Islanda, Croația, Irlanda de Nord sau alte locații speciale ridică valoarea costurilor pentru fiecare episod la 6 milioane de dolari.

Tags: