Fotbal intern

Capră, DESFIINŢAT: “Nu ştia cine e Mutu şi unde a jucat”. Pe ce sumă MINUSCULĂ a luat clubul

Conflictul dintre preşedintele lui Petrolul, Dan Capră, şi Valeriu Răchită, fostul manager al "găzarilor" tinde să se transforme într-un război de gherilă. Fostul fundaş din echipa care a...
21.01.2014 | 12:52
Capra DESFIINTAT Nu stia cine e Mutu si unde a jucat Pe ce suma MINUSCULA a luat clubul

Conflictul dintre preşedintele lui Petrolul, Dan Capră, şi Valeriu Răchită, fostul manager al “găzarilor” tinde să se transforme într-un război de gherilă. Fostul fundaş din echipa care a cucerit Cupa României în 1995 îl acuză pe Capră că habar n-are de fotbal şi că nu caută decît să capete popularitate.

“Vreau să-i transmit domnului Capră un ultim mesaj. Dacă îl înţelege, foarte bine, dacă nu, îmi dau drumul la gură şi îl asigur că îi pun tot oraşul în cap. Vreau să transmit opiniei publice că acest domn Capră a apărut patron la Petrolul din nimereală. Vreau să se ştie că a preluat clubul de la Florin Bercea pentru 27.000 de euro. Dacă vă vine să credeţi, atît a plătit el pentru Petrolul. Aici trebuia să vină domnul Walter, aşa era înţelegerea, însă nu a mai putut, deoarece figura în acte şi la U Cluj. Dan Capră este şi cumătrul meu, eu i-am botezat fata, însă m-a deranjat faptul că a început să mă atace în presa locală, cum că eu l-aş fi lăsat cu datorii de pe urma jucătorilor Suat Zendeli şi Nikola Komazec, că ei ar fi dat clubul în judecată din cauza mea. Însă eu aveam avizul şefilor mei ca să se renunţe la aceşti jucători. Nu renunţam singur, de capul meu”, a mărturisit Răchită pentru FANATIK.

“O să le spun fanilor ce vorbea despre ei”

Fostul jucător al “găzarilor” îl acuză pe Dan Capră că este disperat să cîştige popularitate în rîndul suporterilor. “Din păcate pentru el, eu nu pot să răspund pentru incompetenţa lui Dan Capră, care, dacă vă vine să credeţi, nici la ora asta nu ştie ce înseamnă TAS. Dacă se ducea la TAS, îşi putea rezolva problemele, dar el nu a ştie ce înseamnă TAS. De asta îl avertizez public să tacă. Şi i-o spun pentru ultima oară,  că altfel le spun suporterilor ce vorbea Capră despre clubul Petrolul  şi despre ei înainte să vină patron. Acum Dan Capră vine şi pozează triumfător lîngă Adi Mutu, despre care, în urmă cu cîţiva ani, nici nu ştia cine e. Vă asigur că nu ştia nici la ce echipă a jucat Mutu. Capră nu are nici o treabă cu fotbalul şi vine acum şi se ia el de Răchită, care a readus la viaţă acest club în urmă cu cîţiva ani. O să vedeţi că timpul o să-mi dea dreptate, iar suporterii vor înţelege ce a făcut Valeriu Răchită pentru acest club”, a mai completat acesta.

Răchită a fost foarte aproape să o preia pe Ceahlăul, însă nu a ajuns la un acord cu preşedintele moldovenilor. “Am vrut să revin ca antrenor din această iarnă, am fost în negocieri avansate cu Gheorghe Ştefan, dar eu am pus două condiţii: să am fir direct cu dumnealui şi să-mi aduc un colaborator, un secund, Dumitrache. Domnul Ştefan nu a fost de acord şi totul a picat”, a mai spus managerul care a promovat cu Petrolul în Liga 1.

vivi