Fanatik Show

Război TOTAL! “Rockefeller Moraru n-a băgat 1 LEU!”

UPDATE 18:00 / Nicolae Manea continuă războiul cu Valerii Moraru şi cu oamenii afaceristului din Republica Moldova. În direct la FANATIK SHOW, la Look TV, gloria giuleşteană l-a ironizat pe...
03.09.2014 | 18:00
Razboi TOTAL Rockefeller Moraru na bagat 1 LEU
ADVERTISEMENT

UPDATE 18:00 / Nicolae Manea continuă războiul cu Valerii Moraru şi cu oamenii afaceristului din Republica Moldova. În direct la FANATIK SHOW, la Look TV, gloria giuleşteană l-a ironizat pe Ion Butoi, cel care doreşte să fie numit preşedinte al Rapidului.

Moraru este la cea de-a doua tentativă să mă dea afară. Pe acest miliardar Moraru eu l-am adus. Butoi mi l-a recomandat, iar eu l-am dus la doamna administrator. Butoi poate fi preşedintele Rapidului, are un dinte în lipsă, are prestanţă. Dînsul a mai fost cînd aveam noi Electromagnetica şi a fost prins de un jucător cum împărţea ceva dintr-o geantă. După ce s-a văzut la conducere, mi-a făcut o ofertă foarte generoasă să plec. Am refuzat şi i-am spus că îi dau dubul faţă de cît a investit el la Rapid ca să plece. Nu am semnat nimic, sînt în preavizi, hîrtia am aruncat-o pe jos. Acest om nu a venit cu gînduri curate. A găsit nişte suporteri, care i-au dat acţiunile. Dar nu acei fani înseamnă Rapidul. Dacă va scoate clubul din insolvenţă, va plăti salariile, atunci plec eu de bună voie. Acest domn nu a băgat nici un ban. A adus bilete la ordin. Vreau să depună o garanţie bancară. A crezut că sînt oligofren, că sînt de la grădiniţă şi m-a trimis la LPF că vrea să facă împrumut la bancă. Păi ce legătură au banii de la LPF cu un împrumut la bancă? Mi-a spus că banca îi e frică să-i dea bani pentru că îi bagă la Rapid. Hai, domnule, ce dracu’! Nu voi pleca pînă cînd acest om va putea face dovada că poate să ţină Rapidul. Moraru abia aşteaptă să-l mătrăşească pe Ganea. Întrebaţi-l pe Rockefeller Moraru pe cine vrea să aducă în locul lui. Putea să vină şi să îmi spună că am salariu mare şi că nu poate să mi-l plătească. Păi şi dacă îmi dădea 300 de euro pe lună aş fi rămas la Rapid. Dar s-a comportat urît cu mine şi m-a înrăit. De cînd a venit firma Eventim, cu ajutorul căruia se vînd biletele, nu se mai fură. Păi avem un angajat în club pe care l-am prins cu sute de bilete în geantă. Dacă mîine Moraru prezintă o garanţie de 500.000 de euro, eu plec! Fără nici un fel de problemă. Dacă acest domn nu va aduce bani se poate întîmpla ce este mai rău. Sînt foarte multe plăţi de făcut, iar oricine poate cere falimentul“, a spus Manea la FANATIK SHOW, la Look TV.

ADVERTISEMENT

UPDATE 17:30 / Lucian Ionescu, directorul de imagine al clubului feroviar, a dezvăluit că nu o să semneze preavizul trimis de Valerii Moraru. “Nu voi semna acel preaviz. Doamna Cristina Andronache, administratorul judiciar, hotărăşte ceine pleacă. Această decizie o poate lua şi judecătorul sindic, dar nicidecum Valerii Moraru. Dacă va fi nevoie, vom ajunge în instanţă, cert este că nu semnez. Vreau ca adevărul să iasă la suprafaţă, să vedem dacă ne-am îndeplinit sau nu îndatoririle”, a fost reacţia lui Ionescu pentru FANATIK.RO.

UPDATE 16:50 / Nicolae Manea, preşedintele Rapidului, a oferit declaraţii incendiare despre situaţia explozivă de la gruparea feroviară. Oficialul giuleştean dezvăluie că motivul pentru care nu doreşte să se despartă pe cale amiabilă de către noul acţionar majoritar este lipsa de credibilitate pe care Moraru le-a oferit-o celor de la Rapid pînă în prezent. “Un singur lucru vreau să fie clar: dacă domnul Moraru oferă garanţiile financiare pe care le-a promis, eu, Nicolae Manea, plec imediat şi cu fruntea sus pentru ce am reuşit la Rapid! În momentul de faţă, noi sîntem cei care am salvat Rapid de la faliment şi nu avem de gînd să renunţăm la scop fără să avem nişte garanţii că echipa va fi pe mîini bune. Şicanele din partea noilor acţionari au existat din prima zi în care au fost instalaţi, însă modul de abordare nu a fost unul pe care îl meritam. Sînt în Giuleşti de la 11 ani, am plecat fără pretenţii financiare ori de cîte ori s-a dorit şi m-am întors întodeauna în condiţii vitrege, putea să mi se spună că suma pe care o cîştig (n.red. 2500 euro) este prea mare şi renunţam la salariu. Oricum, am luat doar două salarii în noul mandat, deci nu am fost aici pentru bani. Am fost şi sînt aici pentru salvarea clubului. În momentul de faţă, nu cred că echipa se poate redresa sub patronajul lui Valerii Moraru, iar modul în care s-a acţionat cu mine m-a făcut să mă simt umilit”, a declarat Manea pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

UPDATE 15:10 / Valerii Moraru a clarificat pentru FANATIK.RO atît situaţia lui Ionel Ganea, cît şi a lui Nicolae Manea şi Lucian Ionescu. “Încă nu am luat nici o decizie în privinţa lui Ionel Ganea, în momentul de faţă este cu echipa la Poiana Braşov. Este adevărat, Nicolae Manea şi Lucian Ionescu au primit preavize, vor primi toţi care au contracte de muncă PFA”, a fost reacţia, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, a lui Valerii Moraru.

UPDATE 14:49 / Moraru i-ar fi transmis un preaviz de 30 de zile antrenorului Ionel Ganea. Contactat de FANATIK.RO, Ionel Ganea s-a declarat suprins de intenţia conducerii rapidiste de a-l demite.”Nu ştiu nimic de nici un preaviz, eu sînt cu echipa şi continui să o pregătesc. Mai multe nu ştiu ce să vă spun, trebuie să mă ocup de pregătirea băieţilor”, a declarat Ganea.

ADVERTISEMENT

UPDATE 12.30 / Fanii giuleştenilor au luat cu asalt baza sportivă de la Pro Rapid pentru a forţa demiterea lui Ionel Ganea. Gestul survine la cîteva ore după ce Valerii Moraru, prin vocea lui Dragoş Frăţilă, administratorul special al Rapidului, i-a anunţat pe Nicoale Manea şi Lucian Ionescu că vor fi disponibilizaţi. Situaţia, care a degenerat şi va readuce apele tulburi în Giuleşti, este orchestrată de cei patru fani care au fost acţionari ai Rapidului. Aceştia au mai avut un conflict cu Ganea la începutul mandatului său, cînd aceiaşi fani s-au prezentat la ProRapid şi i-au transmi “Ganezului” că trebuie să fie puşi la curent cu toate evenimentele din cadrul echipei, gest care a stîrnit furia tehnicianului echipei feroviare.

Citeşte şi: “Război la Rapid! Ganea, la un pas de bătaie cu acţionarii!”

P: 500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

……………………….

Omul de afaceri din Republica Moldova, Valerii Moraru a preluat clubul Rapid în urmă cu aproximativ o lună.  Rezultatele proaste din ultima perioadă şi situaţia din cadrul clubului l-au convins pe afacerist să demită doi dintre oficiali! Este vorba de Lucian Ionescu, preşedintele de imagine al “vişiniilor”, şi Nicolae Manea. Următorul vizat este tehnicianul Ionel Ganea.

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu, cel care s-a ocupat de întreţinerea relaţiilor cu presa şi directorul de imagine al clubului a intrat preaviz, urmînd ca în două săptămîni să fie eliberat din funcţie. La fel se va întîmpla şi în cazul preşedintelui Nicolae Manea, care urmează să primească acest document oficial.

Moraru, conflict cu fanii !?

Demiterea celor doi poate provoca o nouă ruptură între conducere şi fanii rapidişti, fosta glorie a Grantului, Nicoale Manea, fiind foarte apreciat pentru eforturile sale susţinute şi repetate de a salva clubul de la faliment. Totodată, Ionescu şi Manea sînt doi dintre oamenii care au ajutat la promovarea Rapidului în primul eşalon fotbalistic, după ce a petrecut sezonul 2013-2014 în liga a doua. Cel mai probabil, următorul vizat va fi tehnicianul clubului rapidist, Ionel Ganea, care în două luni a obţinut doar cinci puncte în şase etape, ocupînd în acest moment un loc retrogradabil.

 

 

ADVERTISEMENT